Reklam

Washington Capitals - Columbus Blue Jackets: Över 5,5

Matchcenter
21 april 2018 at 21:00 - Hockey, USA - NHL
Verizon Center
21 apr 2018 at 11:02 (Uppdaterad 22 apr 2018 at 00:20) 21/04
25
0
Chans (över-under): 54-46%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Ikväll klockan 21 svensk tid är det dags för match fem mellan Washington och Columbus. Caps har rättvist utjämnat till 2-2 i matcher, men kliver helt plötsligt in och har en stor press på sig. Columbus spelsätt passar bättre på bortaplan. Målrikt?

Washington förlorade de två första matcherna hemma i Washington, båda i förlängning dessutom. Man gjorde det ändå riktigt starkt som reste till Columbus och vinner två raka matcher och nu sitter man helt plötsligt i förarsätet igen med tanke på att man har fördelen av hemmaplan i två av eventuellt tre matcher. Men är det någon fördel för dem? Ja, det skulle jag tro. Med tanke på hur de här fyra matcherna sett ut så känns dem vassare över hela banan. Hemma ska man vara favoriter och har bra chans att göra mål, men jag är också inne på att Columbus bör kunna få lite bättre utdelning mot vad man fick i sina två hemmamatcher. Columbus är ett bra lag enligt mig och man har varit i bra målform under senaste veckorna. Jag tror återigen att man kan störa Caps, så mycket att jag inte blir förvånad ifall de vinner den här matchen. Jag tror dock på Caps såklart, men Columbus kan mycket väl hota och då känns överspelet klart godkänt här.

Talar för spelet

  • Det är två lag som har sina absoluta styrkor offensivt. De båda är såklart bra defensivt också många gånger, men ska man välja någonting så känns offensiverna klart hetare.
  • Caps har varit riktigt bra offensivt och jag tror återigen man har goda chanser att göra flera mål idag. Man har varit så pass vassa i offensiv zon och det känns som att Columbus inte riktigt orkat med de två senaste matcherna.
  • Washington är mer sårbara på hemmaplan och Columbus blir klart giftigare på resande fot? Caps är väldigt offensiva hemma och Columbus är ett lag som åker mycket skridskor och har snabba spelvändningar. Man kommer förmodligen få bättre chanser nu än på hemmaplan.

Talar emot spelet

  • Att Caps spelar lika kontrollerat defensivt som man gjorde i bortamatcherna mot dem. Man backade hem och var nästan det lag som gick mer på kontring än man förde spelet. Gör man det kommer spelet bli klart mer avvaktande.
  • Två bra målvakter. Sergej Bobrovsky har kapaciteten att spika igen fullständigt och Braden Holtby har visat att han är förstemålvakt i slutspelet efter att ha gjort två riktigt stabila insatser.

Jag tycker ändå det här känns okej. De två första matcherna i Washington slutade med sju och nio mål och ett spel som kanske gynnade Columbus en aning. Har ingen anledning att tro på något annat idag. Jag testar över 5.5 mål till oddset 2.00 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback