Reklam
12 juni 2021 at 15:00 - Fotboll, Europa - EM
Baku Olimpiya Stadionu (neutral)    Clément Turpin
7 jun 2021 at 17:04 (Uppdaterad 12 jun 2021 at 16:56) 07/06
54
+1
Chans (1-X-2): 25-28-47%
Spelvärde: 108,10%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
NoAccountBet Spela nu hos NoAccountBet
Schweiz är favoriter och om de ska spela sig vidare från gruppspelet krävs bland annat en seger här. Wales kan skada schweizarna i det fysiska spelet, men det alpina landet är bättre rent tekniskt.

Talar för spelet

  • Om man tittar på de två lagen ser Schweiz ut som ett bättre och mer sammanhängande manskap än Wales, och inte minst med mer kvalitetsspelare.
  • Schweiz har stått emot lag som Spanien, Tyskland och Ukraina med bravur i Nations League. Laget torskade mot Belgien med en rätt knapp marginal vilket är ett ännu större bevis på vilket bra lag de har med sig in i detta EM-slutspel.
  • Wales spelade 0-0 hemma i Cardiff mot Albanien i den senaste träningsmatchen inför EM, i denna match satte walesarna ingen skräck i det albanska motståndet. Tre dagar tidigare torskade de med 3-0 borta mot Frankrike.

Talar emot spelet

  • Wales överraskade allt och alla vid EM 2016, och det var inte för att de var underhållande i sitt spel, utan de vann matcher med de medel de hade.
  • Uppgörelsen spelas på neutral mark i Baku, Azerbajdzjan, och det kan göra uppgörelsen mer öppen och lika.
  • Rädslan är att det kan vara en uppgörelse som kommer att vara mycket sluten och taktisk och med få chanser och mål, vilket oddsen på under 2,5 mål säkert också är ett bra bevis på.

WALES: Walesarna imponerade på allt och alla vid EM 2016 i Frankrike, men här fem år senare ser det mer än svårt ut för dem, och de börjar som underdogs i gruppspelet med Italien, Schweiz och Turkiet.

Wales har under detta kalenderår till största del kört en 3-4-3 uppställning, men vi förväntar oss en 4-4-2 uppställning under denna match, med James Bale som anfallare och med Ramsey och Allen i mittfältet medan de kommer spela Mepham och Rodon  defensivt.

Jag förväntar mig att vi kommer att få se ett walisiskt lag som försöker spela tätt bakåt och försöka kontrollera matchen.

Truppnyheter: Wales har ingen viktig frånvaro för uppgörelsen i Baku.

Wales förväntade startelva: 4-4-2: Hennessey-Davies, Rodon, Mepham, Roberts-Morrell, Ramsey, Allen, Wilson-Bale, James.

Missa inte våran stora genomgång av  odds på lagen i EM 2021!

SCHWEIZ: Schweizarna är favoriter inför lördagens uppgörelse i Baku, och för att gå vidare från gruppspel vore det mycket fördelaktigt om denna match blir en seger. Torskar de denna match blir det väldigt svårt eftersom att det då krävs poäng mot  Italien och vinst mot Turkiet.

Detta blir en uppgörelse med få mål och chanser, och rädslan för nederlag kommer kännas av i båda lagen, men man måste förvänta sig att se ett schweiziskt lag som kommer att försöka avgöra matchen till fördel och därav göra allt de kan för att bestämma i spelet. Shaqiri och Embolos hastighet i offensiven ska kunna skapa chanser. Seferovic i straffområdet kommer med sin fysik kommer att bli farlig framför mål, främst på bollar i luften.

Truppnyheter: Schweiz kan hittills posera med vad som liknar den starkaste uppställningen inför mötet i Baku.

Schweiz förväntade startelva: 3-4-1-2: Sommar- Elvedi, Schar, Akanji- Fernandes- Xhaka, Zuber, Freuler- Shaqiri- Embolo, Seferovic.

  • Betting med bra odds
  • Full statistik under spelet
  • Smidigaste sajten?

Kommentarer

Feedback