Reklam

Wales att vinna grupp B

10 januari 2016 at 19:41 - EM 2016
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 26 maj 2017 at 10:14) 07/04

Turneringsspel på grupp b - EM 2016

Det är fortfarande långt kvar tills EM 2016 börjar men redan nu har vi på betting.se hittat ett par bra odds. Enligt mig är det dessutom riktigt roligt att lägga turneringsspel då man är med under en längre tid och det är fler matcher som spelar roll.

Wales är med i grupp B tillsammans med England, Ryssland och Slovakien. England är England när det kommer till stora fotbollsevenemang - väldigt överskattade. Ryssland är lite av en joker, och om allt stämmer kan det bli riktigt bra men jag ser det som så att det är ganska liten chans att de får saker och ting att stämma tills EM slutspelet i sommar. Slovakien kommer med allra största sannolikhet bli slagpåsen i denna gruppen då de egentligen inte har något i ett em-slutspel att göra.

Om man går igenom Wales lag så är det ett lag med stor potential även om mycket hänger på storstjärnorna Aaron Ramsey (Arsenal) samt Gareth Bale (Real Madrid). Laget ser välbalanserat ut och både Gareth Bale och Aaron Ramsay har visat en uppåtgående form under hela hösten och vintern. Jag tror verkligen att Wales kan bli att räkna med till sommaren.

Matcherna

11 juni

Wales - Slovakien. En match Wales skall vinna

England - Ryssland. Kan bli jämnt, men gissar på uddamålsseger till England med krysschans

16 juni

Wales - England. Blir såklart jämnt, men tror inte Englands långsamma backar kommer klara av Bale. Uddamålsseger till Wales.

Slovakien - Ryssland. En match som ryssarna bör vinna. Kanske Slovakiens största chans för poäng?

20 juni

Ryssland - Wales. I detta läget kan Ryssland redan vara utslaget och Wales bör ta en vinst här.

Slovakien - England. En match England skall vinna

Förutom Wales tror jag det är England som följer med Wales till slutspelet. Matchen England - Wales den 16 juni kommer såklart bli superviktig för utgången på gruppen.

Bonus: Bale video

https://www.youtube.com/watch?v=XZAnWkYJhg4
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback