Reklam

Vorskla - AIK: (AH: -0,5) 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
21 juli 2022 at 19:00 - Fotboll, Europa - Europa Conference League
Tele2 Arena (neutral)
19 jul 2022 at 08:44 (Uppdaterad 21 jul 2022 at 20:55) 19/07
14
0

Europa Conference League

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 54-0-46%
Spelvärde: 101,20%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-2
Interwetten Till Interwetten

Kvalet till Europa Conference League fortsätter med Vorskla Poltava mot AIK. Ett dubbelmöte där båda matcherna spelas i Stockholm av förklarliga själ.

Kan ett ukrainskt lag utan tävlingsspel i år stå upp här? Tror inte det och spelar -0.5 asian handicap (första halvlek). Vilket betyder att AIK måste leda i halvtid för att spelet ska sitta.

Bara gratulera alla som var vakna och plockade öppningsoddset på AIK till runt 1,80, ni sitter bra nu. Tar såklart emot lite att kliva på Gnaget-tåget nu, men jag tror det skiljer så pass mycket att jag gör det ändå.

AIK har 8 vinster på 15 matcher så här långt i ligan denna säsong varav 6 hemma på Friends. Nu spelas visserligen den här matchen på konstgräs och Tele2 Arena, men man kan nästan få kalla det för hemma fortfarande. Tycker underlaget borde gynna AIK mer än detta Poltava som kommer från en trött träningsmatch mot ett polskt division 3-lag på en halvdan gräsplan. Min förhoppning är att det kan bli en liten chock för gästerna i tempot, där de ej kan utnyttja ett dåligt underlag.

Visst laget lyckades göra 7 mål mot polackerna i torsdags, men ärligt så såg motståndet helt bedrövligt ut och vi hade 4-0 redan efter 14 minuter. Kanske inte det genrep man vill ha inför en europeisk cupmatch.

Med tanke på läget i Ukraina har lagen svårt att hålla kvar utländska "stjärnor". Det har även Poltava fått erfara då bland annat brasse-anfallaren Rangel lämnat för Riga FC. Det ser även ut som Oliver Thill, sm varit en av lagets viktigare pjäser missar pga skada.

Vi får väl se hur AIK startar men min tanke är att man vill gå ut hyfsat hårt och ha ett bra utgångsläge inför returen. Nu möter man även Värnamo i helgen vilket får anses som positivt. Kan vi få en Guidetti som tystar hånen och kritiken från rivaler och annat tro. Hoppas på det.

Om det nu skiljer så mycket mellan lagen som jag vill tro att det gör så ska en ledning i halvtid kunna vara rimligt.

Jag spelar alltså -0.5 asian handicap (första halvlek) och hoppas Gnaget kliver ut och chockar ukrainarna och visar vilka som har matchtempot i kroppen.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback