Reklam

Vladyslav Manafov/Oleg Prihodko - Neil Oberleitner/Philipp Oswald: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
2 augusti 2022 at 17:55 - Tennis, Challenger
2 aug 2022 at 14:32 (Uppdaterad 2 aug 2022 at 19:18) 02/08
183
+2
Chans (1-2): 36-64%
Spelvärde: 115,20%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Det går fortfarande att hitta såna här extrema felodds på challengertouren. Det är lite härligt ändå.

På atp-touren så är det svårare. I dubbel kan man hitta riktigt bra grejer. Även i singel så klart. Men man måste jobba för det. På challengertouren kan det vara enklare, som här. 

Rankade innanför de 200 bästa i dubbel, både Manafov och Prihodko. Förut betydde det faktiskt något, numera i princip ingenting. Challengertouren har blivit så sjukt urvattnad, särskilt i dubbel, att även rätt svaga spelare kan vinna turneringar. Som förra veckan när det här paret vann en turnering i Italien, helt utan att behöva slå ett par som ens är hyfsat. Av spelarna de mötte under veckan var ingen av de åtta motståndarna rankad bland de 250 bästa i världen i dubbel. Det säger väl egentligen allt. 80 gratispoäng för de här två och de blir ännu mer felrankade.

Oberleitner är något så ovanligt som en ung spelare som satsar på dubbel och han känns riktigt intressant. Förra veckan spelade han i Kitzbuhl och slog där tillsammans med Rodionov ett så bra par som Gille/Vliegen, definitivt på övre halvan av atp-touren, särskilt på grus. Det andas kapacitet. Här tillsammans med landsmannen Oswald, österrikare de här två. Oswald har spelat på atp-touren i hur många år som helst och är för bra för challengertouren.

Det är klasskillnad här. Ganska stor klasskillnad tror jag. Och att oddsen är jämna, det är bara att tacka och ta emot. Vi har en stor favorit i matchen. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback