Reklam

Vitesse - Groningen: Under 1,0 Mål (1H)

Matchcenter
21 maj 2019 at 20:45 - Fotboll, Holland - Eredivisie
Gelredome    Bas Nijhuis
21 maj 2019 at 17:29 (Uppdaterad 21 maj 2019 at 22:37) 21/05
16
0
Chance (over-exact-under): 30-34-36%
Spelvärde: 114,64%
Lägsta spelbara odds: 1,83
Units: 4/10
Hit/Miss: 3-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Vitesse, som gått så bra i ligaspelet, ställs inför en tuff uppgift här i den andra slutspelsmatchen mot Groningen. Det första mötet slutade 2-1 till Groningen, vilket faktiskt gör att Vitesse behöver prioritera defensiven här. Släpper man in ett mål behöver man göra minst två framåt. Och samtidigt har Groningen inget intresse över huvud taget att forcera, vid 0-0 är man vidare.

Hemmalaget kliver in i matchen som rättmätiga favoriter. Bortsett från ligans "ständiga" topp 3 var man det bästa laget av alla på hemmaplan. Faktum är att det bara är Ajax som lyckades besegra Vitesse här.

Groningen å sin sida har bara vunnit en av lagets elva senaste bortamatcher i ligan. Fyra av de fem oavgjorda resultaten har dessutom slutat mållöst, så gästerna är vana vid snåla bortaresor. Till detta ska också säga att Groningen bara lyckats kvittera underläge på bortaplan vid två av elva tillfällen.

Nästan två tredjedelar (64,44%) av Vitesse's mål på hemmaplan har kommit i den andra halvleken.

Gästerna har bara lyckats göra 13 bortamål den här säsongen och med den historiken i närminnet tror jag man väljer en tajt matchplan från början till slut. Släpper de in ett tidigt mål vet de att Vitesse är oerhört svårslagna, vilket gör den här matchens första halvlek till snudd på matchavgörande. Analysen säger 0-0 i halvtid, med pengarna tillbaka om exakt ett mål görs.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback