Reklam

Visby - Sollentuna: Visby att vinna första perioden

26 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
26 okt 2018 at 16:42 (Uppdaterad 27 okt 2018 at 11:48) 26/10
35
0
Chans: 55%
Spelvärde: 108,90%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
Betsson Spela nu hos Betsson
Fredag i Visby betyder att det under hockeysäsong också betyder hockey för väldigt många. Visby har för vana att spela sina hemmamatcher på fredagar med tanke på färjan. Idag möter man Sollentuna och vi testar ett litet specialspel.

Visby hade en ganska tuff inledning på den här serien. Man hade en hel del skadeproblem, vilket också visade sig ganska rejält på resultaten. Bland annat så förlorade man faktiskt mot Sollentuna på bortaplan. Nu under den senaste tiden har man dock kommit på banan och man har nu fyra segrar på de fem senaste matcherna. Med de flesta tillbaka i matchtruppen så är Visby ett lag att räkna med framöver och det har man visat på slutet där man tagit flera starka segrar. Idag möter man Sollentuna och det är ett lag man brukar ha svårt för av någon anledning. Jämför man lagen så är det dock klasskillnad och när matchen har spelats så blir jag väldigt förvånad ifall Sollentuna har tagit några poäng. Oddset på ettan är helt okej att dubbla något med, men jag väljer här ett litet specialspel. Visby är alltid starka på hemmaplan och kommer ut hårt. Oddset på att de ska vinna den första perioden känns klart dugligt.

Talar för spelet

  • På pappret är det klasskillnad mellan dessa lag, speciellt nu när Visby fått tillbaka de flesta. Dessutom har man också fått in ett par nyförvärv som säkert kommer växa in mer och mer.
  • Visby har spelat fyra hemmamatcher såhär långt och man har vunnit samtliga fyra första perioder den här säsongen. Målskillnaden på dessa fyra perioder är hela 8-0 (!!!).
  • Hemmalag kommer i regel alltid ut hårt. Visby sköljer alltid på från start. Gästerna har en speciell resa i kroppen och det är klart annorlunda att spela i Visby.

Talar emot spelet

  • Kanske måste man ändå säga historiken här. Sollentuna har vunnit tre raka matcher mot Visby och de känner varandra väl. Sitter i skallen på hemmaspelarna?
  • En lite vansklig marknad trots allt. Det kan vara spel mot ett mål, men vips så får man en kontring och hinner in reparera innan perioden är slut, trots att man har ett spelmässigt övertag.

Jag tycker ändå oddset är bra. Visby är erkänt starka hemma och har varit grymma i första perioderna hela säsongen igenom. Mitt spel blir därför Visby att vinna första perioden till oddset 1.98 hos Betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback