Reklam

Vinnare Players Championship: Brooks Koepka

10 mar 2020 at 08:00 (Uppdaterad 27 mar 2020 at 13:46) 10/03
45
0
Chans: 3%
Spelvärde: 180,00%
Lägsta spelbara odds: 33,33
Units: 3/10
Hit/Miss:
FastBet Spela nu hos FastBet
PGA-touren

Äntligen dags för en riktigt stor golftävling. The Players Championship är årets första riktigt stora tävling och det ses också av de flesta som årets femte största tävling så den här veckan är det viktigt.

Tävlingen spelas på TPC Sawgrass i Florida, en av de mest kända golfbanorna som finns. Framför allt är det ö-hålet, det sjuttonde, som bara mäter omkring 120 meter men som ändå skapar enorma problem för världens bästa spelare. Vattnet får där varje år påhälsning av ett helt gäng bollar och ofta slår också enstaka spelare flera bollar i rad i vattnet.

Mitt spel den här veckan är på att Brooks Koepka vinner tävlingen.

Stor turnering - livsfarlig Koepka

Han har haft svårt att ta sig tillbaka till sin högsta nivå efter sitt långa skadeuppehåll, men man ska veta det med Koepka. I små tävlingar bryr han sig inte. Han vinner nästan aldrig små tävlingar. När det nu vankas en större tävling måste man ha stor uppsikt över honom. Han kan ha gått och laddat för det här. 

Det är inte självklart att han kommer vara med i striden som det annars oftast är i stora tävlingar men jag tycker det är helt orimligt att man helt bortser från möjligheten att han ska höja sig när tävlingen nu blir stor och viktig. Han har gjort det så många gånger och kan mycket väl göra det igen.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter
Feedback