Reklam

Vinnare Lets Dance: Andreas Lundstedt

24 april 2020 at 20:00 - Lets Dance
9 mar 2020 at 13:03 (Uppdaterad 19 apr 2020 at 07:25) 09/03
84
+3
Chans: 47%
Spelvärde: 188,00%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 10/10
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Lets Dance

Har det någon gång funnits en så självklar vinnare i Lets Dance? Jag tror faktiskt inte det. Det finns alltid favoriter, men det finns då ofta olika saker som talar för dem. Att de redan är bra på att dansa, eller att folk tycker om dem, eller att just de som tittar på programmet borde heja på just den deltagaren.

I år sammanfaller alla faktorer på en av dansarna och med tanke på klimatet som är i Sverige idag, jag kan faktiskt inte se att någon annan ska kunna vinna.

Andreas Lundstedt är den första homosexuella dansaren som ska dansa med en partner av samma kön. Redan där har han en massiv mängd röster från alla håll.

Juryn kommer särbehandla Lundstedt

Som det första samkönade paret kommer juryn konstant särbehandla dem positivt. Det kommer vara mycket känsligt att kritisera dem.

Andreas Lundstedt är som klippt och skuren för Lets Dance. Han ständigt så glad att man undrar om han har något annat ansiktsuttryck. Sånt går hem i den här världen.

Lundstedt är redan en mycket kompetent dansare

Mycket till sångare är han inte, Andreas Lundstedt, men han har haft en artistkarriär i mer än 20 år där 95% handlat om att dansa och 5% om att mima. Det må vara annan typ av dans här, men han har givetvis ett massivt kunskapsförsprång på alla andra.

Att John Lundvik och Soldoktorn är lika betrodda på oddsen är bara ett skämt. Det måste hända något riktigt knasigt för att Andreas Lundstedt inte ska vinna.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 kr freebet i välkomstbonus! Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback