Reklam

Vinnare Grupp A: Alex De Minaur

5 november 2019 at 14:05 - ATP Next Gen Slutspel
4 nov 2019 at 15:20 (Uppdaterad 10 nov 2019 at 23:38) 04/11
28
0
Chans: 90%
Spelvärde: 162,90%
Lägsta spelbara odds: 1,11
Units: 10/10
Hit/Miss:
NordicBet Spela nu hos NordicBet

Alex De Minaur går in i Next gen slutspelen som superfavorit enligt mig men det säger verkligen inte oddsen. 

En Next Gen turnering som på förhand skulle handla om 4 stora namn, resten skulle mest bara vara där, för att se och lära typ... Först drog sig den stor favoriten och titel-försvaren Stefanos Tsitsipas, vilket var lite väntat eftersom han klivit upp en nivå redan och ska nu prova chansen i "det riktiga slutspelet". För någon vecka sedan fick vi därefter reda på att den 3e sidade Felix Auger-Aliassime också drar sig ut pga skadeproblem. Tråkigt men samtidigt roligt för Sveriges: Mikael Ymer som då kom in med nöd och näppe trodde man. Men tydligen kunde det bli ännu värre då den 4e favoriten och in-form Denis Shapovalov drog sig ut pga trötthet och ork??

Så läget har förändrats något extremt sedan man kollade på ställningen för en månad sedan. Nu finns det bara en favorit, och det är inte med lite marginal. De Minaur är solklar här och jag skulle bli extremt chockad om han inte löser det här. Det som skrämmer mig är att det är slutet på säsongen och vi vet att skador kan komma från både höger och vänster. Samtidigt så tycker jag att det finns intressanta namn här också men inte i De Minaurs grupp A. 

Gruppen består förutom De Mianur utav: Miomir Kecmanovic, Casper Ruud och Alejandro Davidovich Fokina. 

Om vi börjar med Kecmanovic så tror jag han och Casper Ruud får sikta in sig på andra platsen. Kecmanovic som hade en mycket bra grässäsong och bra början på hardcourt säsongen, har tappat formen helt och är iskall. Han har endast vunnit några första rundor eller åkt direkt.

Casper Ruud ser jag faktiskt som lite större konkurrent men trivs bäst på gruset och han har faktiskt inte visat något direkt bra spel på hardcourt ännu.

Sista namnet och det är långt; Alejandro Davidovich Fokina... kommer in med ganska gott självförtroende, han vann en challenger turnering på hardcourt precis innan även fast motståndet var mils väg lättare än det han får möta här. Davidovich är precis som Ruud meycket starkare på gruset och lär inte ha någon chans här ändå.

Med andra ord finns bara en segrare här, så länge skadorna håller sig borta så är det Alex De Minaur som ska kunna glida på räkmacka till semifinalerna.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback