Reklam

Vinnare: Brooks Koepka

16 januari 2020 at 11:00 - Golf, Kina - European Tour - WGC- HSBC Champions
14 jan 2020 at 14:54 (Uppdaterad 27 jan 2020 at 11:18) 14/01
30
0
Chans: 10%
Spelvärde: 140,00%
Lägsta spelbara odds: 10,00
Units: 3/10
Hit/Miss:
FastBet Spela nu hos FastBet
HSBC Championship

Äntligen stortävlingen i golfen igen. Rolex Series i Abu Dhabi och de här tävlingarna på Europatouren börjar kännas större och större. Startfältet här är inte mycket sämre än startfältet på PGA-touren den här veckan.

Världsettan deltar. Brooks Koepka är tillbaka efter ett litet skadeuppehåll och jag tror att han kommer vara grymt spelsugen.

Alla spelare har varit borta ett tag

Man kan se det som att han varit borta ett tag och borde vara rostig men ärligt talat har alla spelarna i toppen här varit borta ett tag. Det var varit uppehåll från större tävlingar och alla är mer eller mindre rostiga. Så Koepkas brist på matchträning så att säga ska man inte ta alltför hårt på.

I normala fall är inte Koepka särskilt intresserad i mindre tävlingar men när han nu varit borta ett tag tror jag suget kommer vara hur fint som helst.

Fleetwood är spelad som favorit i tävlingen. Han är en jättebra spelare men man ska veta vilken klasskillnad det är mellan världsettan Koepka och Fleetwood.

Prova Fastbet! Samma oddsutbud som exempelvis Comeon och Bethard, men som det låter, snabbare. Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Kommentarer

Feedback