Reklam

Vinnare Big Brother: Jasmine

18 maj 2020 at 20:00 - Big Brother
10 mar 2020 at 09:00 (Uppdaterad 30 apr 2020 at 10:48) 10/03
207
+1
Chans: 17%
Spelvärde: 170,00%
Lägsta spelbara odds: 5,88
Units: 5/10
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Jasmine vinner Big Brother? Självklart. Jag tror det blir just så.

Vi närmar oss halvvägs i Big Brother och jag tror att vinnaren finns bland de som klev in i huset första dagen. Jag ser inte riktigt vad som ska hända för att någon ska komma in och vara tillräckligt stark för att vinna.

Sami är favorit just nu men 1,50, det går ju inte att spela. Han kan göra bort sig. Han kan bli utkastad. Och röstningssystemet verkar funkar sådär så han kan ryka på att alla TV4:s appars plötsligt inte funkar när han hänger löst. Det är för liten säkerhet för att spela nån till det oddset.

Jasmine gör det bra i huset

Jag tycker Jasmine verkar hur trevlig som helst. Hon har egentligen inte sagt något riktigt dumt eller varit otrevlig mot någon en enda gång på dessa veckor. Känslor, absolut, men det är bara bra. Känslorna bubblar upp ibland men sen är hon snabbt tillbaka igen, viktigt. Att ligga och sura funkar inte i Big Brother.

Hennes svaghet är kanske tävlingarna men det är ändå tittarnas röster som väger tyngst och där tror jag Jasmine är populär, särskilt nu när hon kämpar på förhållandet med Martin.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback