Reklam

Vinnare: Alex Norén

20 februari 2020 at 18:00 - PGA Puerto Rico
20 feb 2020 at 09:17 (Uppdaterad 27 feb 2020 at 06:41) 20/02
18
0
Chans: 8%
Spelvärde: 160,00%
Lägsta spelbara odds: 12,50
Units: 3/10
Hit/Miss:
FastBet Spela nu hos FastBet
PGA-touren

Samtidigt som WGC-tävlingen i Mexiko spelas den här veckan spelas också en PGA-tourtävling i Puerto Rico. Otroligt viktig tävling för många spelare det här. Många som normalt inte har chansen att vinna har nu chansen och vid vinst kan man klättra rejält i kategori och sen komma in i tävlingar man tidigare inte kommit in i.

Alex Norén tappade sin fulla PGA-tourstatus i slutet av förra säsongen efter ett helt värdelöst år. Han får dock spela de mindre tävlingarna och här har han en chans att vända på allt igen. Jag tror faktiskt han kan lyckas och kanske ta sin första vinst på PGA-touren nu i helgen.

Norén bland ett fåtal favoriter

Startfältet är riktigt svagt. Hovland är den enda riktigt bra spelaren och han är favorit, men han är inte så bra att han bara kommer springa iväg med tävlingen. Bakom honom finns Poulter, Davis, Norén, och sen helt ärligt mest ganska svaga spelare som inte har på PGA-touren att göra. Det faktum att så många av tourens sämre spelare kom in i WGC-tävlingen den här veckan gör att startfältet här i Puerto Rico blir under all kritik.

Det finns inte jättemånga spelare som är bra nog för att vinna men Norén är en av de få och jag har en bra känsla för att han lyckas. Han såg helt okej ut spelmässigt veckan som var och i det här sällskapet ska han kunna duga väldigt bra. 

Prova Fastbet. Ett blixtrande snabbt spelbolag med bra odds och perfekt för spel på golf.

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Kommentarer

Feedback