Reklam

Villarreal - Real Sociedad: Över 2,5 Mål

Matchcenter
27 januari 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio de la Ceramica    Carlos Del Cerro
27 jan 2018 at 11:33 (Uppdaterad 27 jan 2018 at 21:09) 27/01
52
0

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Lördagens La Liga avslutas på Estadio de la Ceramica där Villarreal tar emot Real Sociedad. Hemmalaget är på jakt efter Champions League och för Sociedad gäller det att avancera uppåt i tabellen efter en mycket svag period. Jag tror på en offensiv fotboll och skulle bli förvånad om vi inte får se minst tre mål här.

Villarreal placerar sig på en femteplats i tabellen och har utan tvekan sikte på Champions League nästa säsong. De slåss i nuläget med Real Madrid om den sista platsen och därför räcker det inte med några oavgjorda matcher framöver. Marängerna har en tuff bortamatch mot Valencia så här har den gula ubåten möjligen chans att gå ikapp och förbi. Formen är även mycket god hos hemmalaget som plockat poäng i fem raka matcher, uppdelat på fyra vinster och ett kryss. Tre av dessa vinster har varit på bortaplan och där tycker jag att Villarreal är som bäst med ett ganska defensivt upplägg. Hemma på Estadio de la Ceramica är det mer offensiv fotboll i fokus och det kan vi även se på målskörden då man gjort 17 av sina 28 mål inför de egna fansen. Det innebär även att man är lite slarvigare i det defensiva och till dagens match så saknar man dessutom ordinarie mittbacken Alvaro. Nu blir det istället Victor Ruiz och Daniele Bonera som tar han om den uppgiften och det känns inte stabil någonstans.

Real Sociedad har varit en stor besvikelse den här säsongen då laget placerar sig först på en 15:e plats i tabellen med 23 inspelade poäng. Formen är inte bra med tre raka förluster men jag tycker ändå att spelet sett hyfsat ut, offensivt då. Laget skapade en hel del farliga chanser mot både Barcelona (2-4) och Celta Vigo (1-2) men de är helt enkelt för dåliga defensivt för att plocka trepoängare just nu. Jag trodde att tränare Eusebio hängde väldigt löst men istället väljer klubben att förlänga kontraktet med honom, vilket känns märkligt. Han står för en väldigt offensiv fotboll men har inte täckning för det i backlinjen. Jag tycker framförallt att det ser darrigt ut på mittbacken där varken Navas eller Llorente håller någon högre klass. Inte heller Inigo Martinez går att känna igen efter en del skadebekymmer, och han är den store ledaren där bak.

Talar för spelet:

  • Villarreal har större fokus på det offensiva på hemmaplan och är i behov av en trepoängare i kampen om Champions League.
  • Hemmalaget saknar skadade mittbacken Alvaro till den här matchen och det är ett tufft avbräck defensivt.
  • Real Sociedad har gjort hela 34 mål den här säsongen men har samtidigt släppt in 36 stycken. Ett snitt på 3,5 mål per match.
  • Gästerna är givetvis inte nöjda med ett oavgjort resultat här från en 15:e plats i tabellen, de vill avancera uppåt.

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback