Reklam

Villarreal - Real Sociedad: Över 2,5 Mål

Matchcenter
18 augusti 2018 at 20:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio de la Ceramica    Mario Melero
18 aug 2018 at 16:53 (Uppdaterad 18 aug 2018 at 22:06) 18/08
26
0
Chans (över-under): 52-48%
Spelvärde: 106,60%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Estadio de la Ceramica står som värd för lördagens match mellan Villarreal och Sociedad. Två offensivt lagda lag och jag har goda förhoppningar om att se mål här till ett trevligt odds.

Villarreal hade siktet inställt på Champions League förra säsongen men fick nöja sig med en 5:e plats i La Liga, med en bra bit upp till Valencia. Det har hänt en hel del i truppen inför den här säsongen och framförallt i det offensiva där de ser starka ut. Gerard Moreno gjorde 16 mål för Espanyol förra säsongen och jag tror han kan toppa den siffran i en bättre omgivning. Sedan har de även köpt loss mycket intressante Karl Toko Ekambi från Angers. Han hade en bra fjolårssäsong i Ligue 1 och har varit glödhet på försäsongen i sin nya klubb. Defensivt tycker jag dock att det inte ser lika stabilt ut på papperet och den gula ubåten har släppt in mål i sju av åtta träningsmatcher. Dessutom finns det en risk att de blir lite väl offensiva inför de egna fansen.

Real Sociedad floppade ordentligt under fjolårssäsongen då laget hamnade först på en 12:e plats i tabellen. Framåt gjorde de hela 66 mål men det spelar mindre roll om man släpper till 59 mål bakåt. Det har varit lagets bekymmer under de senaste åren och det är väl inte mycket som talar för annat denna säsong heller. Förvisso har de hämtat in en ny coach i Garitano, för att styra upp det defensiva, men truppen är väldigt identisk med fjolårets så jag tror att det kan ta tid att få ihop försvarsspelet. Jag har lyckats se ett par träningsmatcher från La Real under försäsongen och det har varit väldigt underhållande matcher där det svängt ordentligt. Jag tror inte att de reser till Estadio de la Ceramica för att backa hem och då ska vi kunna få se minst tre mål.

Över 2,5 mål till fina 2,05 hos Interwetten - medelinsats åker in!

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback