Reklam

Villarreal - Manchester United: 1

Matchcenter
23 november 2021 at 18:50 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Estadio de la Ceramica    Felix Brych
22 nov 2021 at 11:51 (Uppdaterad 23 nov 2021 at 20:44) 22/11
5
0
Chans (1-X-2): 60-20-20%
Spelvärde: 174,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-2
Betsson Spela nu hos Betsson
Hur mår Manchester United nu efter att Ole-Gunnar fått sparken? Orkar man fokusera på Champions League spelet med den tuffa kritik man har fått på hemmaplan i ligan? Frågorna är många – vi försöker ge er svaren.

Ole-Gunnar sparkas

Till slut kom då beskedet som många trodde skulle komma – tränare Ole-Gunnar Solskjaer får sparken från Manchester United med omedelbar verkan.

Beskedet kom efter 1–4 förlusten borta mot Watford och raden av uteblivna/misslyckade resultat är för lång för att kunna försvaras av ledningen, tycker man uppenbarligen. Men Ole-Gunnar är inte ensamt ansvarig i det här utan formen hos spelarna är under all kritik, inget samspel finns, ingen kommunikation internt i laget och den där sista viljan som är så viktig för en spelare på den här nivån saknas hos alltför många i laget.

Då går det inte att vinna matcher heller.

In kommer nu Michael Carrick och han har kanske den tuffaste uppgiften nu bland alla tränare i världen – att skapa stabilitet och vända den negativa utvecklingen. Men jag tror det kan bli tufft att se någon direkt effekt av tränarbytet på kort sikt.

Läget i Manchester United

Man har även en del på skadelistan – Pogba, Varene, Cavani är fortsatt borta. Luke Shaw klev ut skadad i helgen och Greenwood sitter i karantän. Insatsen i helgen mot Watford var, skulle jag påstå, iskall. Samma temperatur som på Plutos yta.

Att nu åka till Spanien för borta match mot Villareal är faktiskt en omöjlig uppgift. Man är formsvaga och har en tillfällig tränare som ska försöka skapa ngt som är att likna vid ett stabilt läge.

Villareal med bra form

Villareal har en bra form och man är taggade inför den här matchen. För en del spelare i laget så är det storlaget Manchester United som kommer på besök och det triggar. Vinner man matchen så är man klara för vidare avancemang i Champions League och det räcker som motivation anser jag.

Mästarlaget i Europa League har lika många poäng som Man United inför de två sista omgångarna och kan alltså bli klara vid vinst här.

Samtidigt som den här matchen spelar de två andra lagen i gruppen, Young Boys – Atalanta. Här ser jag enorma möjligheter för succélaget Atalanta att gå förbi Man United i tabellen och ta den andra platsen. Men tufft motstånd i matchen mot Young Boys och även i den sista matchen hemma mot Villareal – å andra sidan så kan den sista bli lite lättare om Villareal vinner mot Man United.

Villareals fem senaste

 • Celta Vigo – Villareal 1-1
 • Villareal – Getafe 1-0
 • Villareal – Young Boys 2-0
 • Valencia – Villareal 2-0
 • Villareal – Cadiz 3-3

Man Uniteds fem senaste

 • Watford – Man United 1-4
 • Man United – Man City 0-2
 • Atalanta – Man United 2-2
 • Tottenham – Man United 0-3
 • Man United – Liverpool 0-5

Mitt speltips Villareal – Man United

Saken är given för mig här. Jag ser inga tecken alls på att Villareal ska bjuda på någon poäng i den här matchen. Man vinner hemma och så är det med det.

Jag spelar att Villareal vinner hos Betsson till fint odds!

Lycka till!

 • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
 • Stort utbud med bra odds
 • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback