Reklam

Villarreal - Levante: Över 3,5 Mål

Matchcenter
3 januari 2022 at 19:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio de la Ceramica    Alejandro Hernández
3 jan 2022 at 12:29 (Uppdaterad 3 jan 2022 at 20:51) 03/01
3
0
Chans (över-under): 80-20%
Spelvärde: 190,40%
Lägsta spelbara odds: 1,25
Units: 10/10
Hit/Miss: 5-0
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Intressant match på sås ätt att det är två lag som är motsatt sida av formkurvan. Det ena gör det riktigt bra och det andra mindre bra. Här har jag min bild i derbyt solklar!

Villareal med stark form

Villareal gjorde det grymt bra i slutet på höstsäsongen. Man lyckades att vinna med 8-3 i de två sista matcherna. Sett över de fem senaste matcherna så har man fem vinster, inräknat då Champions League och Cope del Rey.

I den senaste matchen mot Alaves så blixtrade Moreno och Dia till med två mål vardera, vilket måste varit ett skönt besked för coach Emery.

Danjuma är fortsatt borta men jag ser inte det som ett reellt bekymmer för Villareal. Inte när man har andra spelare som kliver fram när det behövs.

Många mål i matcherna, om vi kollar till statistiken för de två lagen och det ligger till grund för mitt spel här också.

Levante utan vinst

Gästerna Levante har ingen vinst så här långt och släpper in en hel del mål. I snitt två mål per match låter man passera in mellan stolparna, och det håller ju inte såklart. I de två senaste matcherna har man släppt in 8 mål och det kan inte vara ett bra avslut innan ett längre uppehåll.

Men, underskatta inte kraften i en underdog som har allt mot sig. I fjol vann man det här mötet i cupen (Copa del Rey) och jag tror man kan få in något mål i alla fall.

Man har tyvärr ett avbräck i backlinjen i form av att man saknar Mustafi, och det stärker ju inte aktierna direkt. Men tittar vi framåt så ser vi ändå en hel del klasspelare. Jag tänker på Marti, Morales och De Frutos som faktiskt kan hota försvaret i Villareal.

Mitt speltips Villareal – Levante

Jag tror i grunden att Villareal är laget som kommer gå vinnande ur det här. Jag tror på många mål eftersom Levante saknar spelare i försvaret och Villareal gärna gör mål. Dessutom har gästerna tre starka spelare framåt.

Jag spelar hur som helst att det blir mer än 3,5 mål hos Betfair.

  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback