Reklam

Villarreal - Leganés: Över 5,5 kort

Matchcenter
17 april 2018 at 21:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio de la Ceramica    Daniel Trujillo
17 apr 2018 at 17:38 (Uppdaterad 17 apr 2018 at 23:30) 17/04
25
0
Chans: 55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss:
10bet Spela nu hos 10bet
Kvällens sena match från La Liga hittar vi på Estadio de la Ceramica där Villarreal gästas av Leganes. Det brukar bli heta matcher med Villarreal på hemmaplan och jag tycker vi har både lämpligt motstånd och domare för att få se ännu ett kortregn.

Om vi börjar med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Villarreal på sammanlagt 103 varningar, vilket blir ett snitt på strax över 3 kort per match. Ett väldigt högt snitt med tanke på att Villarreal inte spelar särskilt fysiskt. Men det är mycket gnäll på domaren i deras hemmamatcher och det brukar kunna skapa en dålig stämning på planen. Bollar vi över till Leganes så har de dragit på sig 95 varningar den här säsongen, vilket ger oss ett snitt på strax under 3 kort per match. Ett högt snitt men det är inte särskilt förvånande då Leganes är ett lag som spelar ganska fult i mitt tycke.

Domare i dagens match är Daniel Trujillo Suarez och det känns som en utmärkt herre för vårt kortspel. Han har dömt fjorton matcher den här säsongen och har på dessa matcher ett snitt på 5,9 kort per match. Då ska det nämnas att han bland annat dömt Levante - Atletico (0-5) och Eibar - Sevilla (5-1) som var två väldigt avslagna historier. Jag tror det blir betydligt tätare match idag och då borde han inte vara sen upp med korten. Han har besök Estadio de la Ceramica en gång tidigare denna säsong och då blev det 8 kort i matchen mellan Villarreal - Alaves (1-2).

Vi spelar över 5,5 kort hos 10Bet där ett gult kort räknas som 1 och ett rött kort som 2. Maximalt 3 kort per spelare.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback