Reklam

Villarreal - Girona: Över 2,5 Mål

Matchcenter
31 augusti 2018 at 22:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio de la Ceramica    Eduardo Prieto
31 aug 2018 at 11:41 (Uppdaterad 31 aug 2018 at 23:54) 31/08
27
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 108,35%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Det ska spelas fotboll på Estadio de la Ceramica under fredagskvällen då Villarreal tar emot Girona. Två lag som inlett säsongen knackigt och gärna vill plocka sin första trea. Det borde bädda för offensiv fotboll och förhoppningsvis ett gäng mål.

Villarreal står på en inspelad poäng efter två omgångar, vilket givetvis är en missräkning för en klubb som siktar högt upp i tabellen. Motståndet har varit ganska tufft i form av Sociedad (1-2) och Sevilla (0-0), men nu gäller det att hoppa upp på vinnarspåret och inte tappa mer mark. Det borde öppna för ett offensivt Villarreal i dagens match, vilket det oftast blir på hemmaplan. Offensivt har de endast gjort ett mål så här långt men det ser bra ut då laget tar sig till heta lägen. Extra intressant är nyförvärvet Ekambi , som jag tror kommer ösa in mål när siktet är inställt. Defensivt höll de förvisso nollan mot Sevilla men det har inte alls sett särskilt bra ut. De räddades av stolpen i den matchen och mot Sociedad stod de för två ordentliga grodor som ledde till baklängesmål. Girona är inte alls ofarliga framåt så här får den gula ubåten se upp.

Girona har precis som Villarreal stått för en knackig inledning på säsongen med en inspelad poäng på två matcher. Inte särskilt förvånande att de inte räckte till mot Real Madrid (1-4) men öppningsmatchen mot nykomlingen Valladolid (0-0) borde de vunnit sett till de chanser som skapades. Girona är inte ett lag som backar hem och därför tror jag att vi kan få se en match mellan två lag som vill framåt i afton. Girona är skickliga i omställningsspelet och dessutom är de grymt starka i luftrummet med spelare som Stuani, Bernardo och Juanpe. Offensivt avbräck att Portu ser ut att missa dagens match, och lämna klubben, men jag tycker ändå att Girona har tillräckligt med krut framåt för att störa Villarreal.

Två lag som vill framåt och då måste vi testa 1,97 på överspelet som Coolbet erbjuder.

/[email protected]

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback