Reklam

Villarreal - Athletic Club: Villarreal Över 1,5 Mål

Matchcenter
9 april 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio de la Ceramica    Ignacio Iglesias
9 apr 2018 at 19:43 (Uppdaterad 9 apr 2018 at 23:11) 09/04
23
0
Chans: 55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss:
10bet Spela nu hos 10bet
Måndagsmatch från La Liga och den hittar vi på Estadio de la Ceramica där Villarreal tar emot Athletic Bilbao. Baskerna har visat svag form på bortaplan den senaste tiden och därför tror jag att vi kan få se minst ett par mål från den gula ubåten.

Villarreal har stått för en godkänd säsong så här långt då laget placerar sig på en 6:e plats i tabellen med 47 poäng på kontot. De har ingen chans på Champions League nästa säsong men de har fortfarande bra möjligheter att ta sig till Europa League. Det är dock hårt kring strecket så det gäller att plocka en seger här för att hålla både Sevilla och Girona bakom sig. Spelet på hemmaplan har sett riktigt bra ut under säsongen trots att de gått på ett par minor på slutet mot Alaves (1-2) och Girona (0-2). Det är matcher där Villarreal dominerat spelet fullständigt så jag drar inte för stora växlar på dessa förluster. De har skapat en hel del framåt, men är lite oförsiktiga bakåt, så därför väljer jag att rata den raka ettan till förmån för minst två hemmamål.

Athletic Bilbao har inte haft någon rolig säsong då laget placerar sig på en 13:e plats i tabellen med 36 inspelade pinnar. Ingen fara på att rasa ur La Liga men de kan nog glömma något europaspel nästa säsong då det är hela elva poäng upp till just Villarreal. Baskerna har plockat en del poäng på slutet men kikar vi till spelet på bortaplan så har det varit ett stort mörker den senaste tiden. En poäng på de fem senaste bortamatcherna tillsammans med en målskillnad på 10-2 är ingen rolig läsning. Nu har det varit tufft motstånd i dessa matcher ska sägas men det är inte mycket enklare den här gången. Athletic har inte släppt in särskilt många mål den här säsongen, 34 till antalet, men jag tycker ändå att det ser darrigt ut sedan Laporte lämnade. Dessutom har de haft ett betydligt sämre försvarsspelet på bortaplan där de släppt in 25 av dessa 34 mål.

Talar för spelet:

  • Villarreal skapar alltid en hel del chanser på hemmaplan och de gjorde bland annat två mål på Atletico Madrid i senaste hemmamatchen.
  • Athletic har sett darriga ut på bortaplan på slutet med en poäng på de fem senaste bortamatcherna.
  • I samtliga av dessa fem bortamatcher så har baskerna släppt in två mål till antalet.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback