Reklam

Villareal CF – Napoli

18 februari 2016 at 14:43 - Fotboll, Europa - UEFA Europa League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Igår spelades det matcher i världens största fotbollscup Champions League. Har du följt Champions League under de senaste åren så har du säkert lagt märke till att Europa League alltid spelar dagen efter som Champions League spelas. Det innebär att vi får flera härliga och spännande matcher att se fram emot under idag. Då ställs några av Europas bästa klubbar mot varandra i mycket spännande möten.

Morgondagens program bjuder på en match mellan Villareal CF och Napoli. En match som kommer att spelas i Spanien, med fördel för Villareal CF. Det råder inget tvivel om att båda lagen vill vinna matchen, då det börjar dra ihop sig i Europa League och ett lag ska framåt mot finalen.

Speltips

Om du vill tippa på matchen med hjälp av ett odds så rekommenderar vi dig att välja att Napoli vinner matchen. Det känns idag som det mest säkra alternativet. Napoli kommer med ett facit där det är vinst i de fyra senaste matcherna. Vilket signalerar om att laget är i en mycket god form inför matchen mot Villareal CF. Dessutom är en viktig spelare i Villareal CF borta, då en skada satt stopp för Roberto Soldado. Det är en spelare som verkligen skulle behövas föra att Villareal CF skulle haft bättre chanser att stå som vinnare för matchen.

De odds vi har siktat in oss på är därför att Napoli ska vinna matchen på bortaplan. När vi kikar till odds på olika spel- och bettingsidor på nätet så hittar vi direkt bra odds på matchen. Trots att vi är ganska säkra på att det kommer vara Napoli som vinner matchen, så erbjuds vi ett odds på 2.60. Ett mycket bra odds enligt oss!

Odds på matchen

De odds som vi har valt att gå efter här är hämtade från Bethard. Bethard erbjuder alltid massor av spel och matcher från alla världens hörn, och gör oss sällan besvikna på deras odds som de erbjuder. De odds som vi har hittat för matchen mellan Villareal CF och Napoli har vi sett till att bifoga här nedanför.
  • Villareal CF vinner matchen - 2.30
  • Matchen slutar oavgjort – 3.10
 
  • Napoli vinner matchen - 3.05
 

 
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback