advert

Villalbés - Deportivo La Coruña: Under 3,5 Mål

Matchcenter
13 juli 2017 at 19:30 - Fotboll, Träningsmatch, klubb
13 jul 2017 at 16:19 (Uppdaterad 13 jul 2017 at 21:20) 13/07

Chans (över-under): 43-57%
Spelvärde: 105,45%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 4/10
Hit/Miss:
Betway Spela nu hos Betway
Deportivo La Coruña spelar sin första träningsmatch under torsdagskvällen och de gör det på bortaplan mot Racing Villalbés. Bolagen tror på ett målkalas här men jag är inte beredd att hålla med då gästerna vilar flertalet av sina poängspelare till kvällen.

Deportivo reser dryga 8 mil österut för sin första träningsmatch för säsongen men trots den korta resvägen så väljer tränare Pepe Mel att lämna flertalet offensiva nyckelspelare hemma. Det ska nämnas att Deportivo spelar match tre dagar på raken så det är möjligt att han sparar på krutet inför kommande uppgifter. I och med detta kan vi nog även förvänta oss en hel del byten i dagens match och det gynnar helt klart underspelet.

Kikar vi då på dagens matchtrupp så finns varken Celso Borges, Fede Cartabia, Borja Galan, Faycal Fajr, Andone, Colak eller Juan Dominguez med. Tunga avbräck i det offensiva då Celso Borges, Andone och Colak stod för 21 mål tillsammans förra säsongen. Nu blir det istället en liten mix av spelare från b-laget och de spelade i samma serie som Racing Villalbés förra säsongen.

Kikar vi till det defensiva så ser det ändå väldigt bra ut hos Deportivo där spelare som Sidnei, Juanfran, Albentosa, Arribas och Luisinho finns med till dagens match. De kan därmed ställa en ordinarie backlinje på planen och det är ytterligare något som talar för en målsnål tillställning. Jag tror att gästerna vinner matchen men jag tror inte att de gör det med några större siffror. Under 3,5 mål till fina 1,85 måste helt enkelt testas med en slant.

/[email protected]

  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback