advert

Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets: 1

Matchcenter
17 maj 2018 at 03:00 - Hockey, USA - NHL
T-Mobile Arena
16 maj 2018 at 10:02 (Uppdaterad 17 maj 2018 at 05:57) 16/05
44
0

Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 102,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Inatt är det dags för match tre mellan Vegas och Winnipeg i Western Conference-finalen. Båda lagen har vunnit varsinn match, men det lag som jag fortfarande gillar väldigt skarpt är också laget jag tror tar kommandot i nattens match och matchserie.

Winnipeg vann match ett mot Vegas efter att tidigt gått ifrån till en 3-0 ledning och sedan bara städat av matchen som slutade 4-1. Bortalaget var då inte med från start, men jobbade sig sakta men säkert in i matchen. I match två var det dock en väsentlig skillnad och Vegas var så bra och så tighta som jag trodde att laget skulle vara. Det som gör Vegas starkt är att man är väldigt stabila bakåt på resande fot och står pall för mycket, samtidigt som att man på hemmaplan kan vara klart mer offensiva, men också vara väldigt bra defensivt. Inattspelar man första matchen på hemmaplan och jag ser verkligen inte hur man ska kunna förlora med det stödet man har från Vegasfansen. Om det är riktiga fans eller mycket turister spelar ingen större roll då trycket är enormt. Kanske inte som i Winnipeg direkt, men det gör i alla fall så att Vegas är mycket starka på hemmaplan. Winnipeg gjorde det riktigt bra emot Nashville på boraplan där man vann tre av fyra möjliga matcher för att man spelade smart och kontrade på Preds. Man kommer spela på samma sätt mot Vegas såklart, men jag tror helt enkelt inte att det spelet biter lika bra på Vegas som det gjorde på Nashville. Vegas är mer disciplinerade hemåt och har en målvakt i storform. Oddset är bra på hemmavinsten tycker jag. 

Talar för spelet

• Hemmaplan. Vegas är brutalt starka hemma och har kommit ut hårt nästan alltid. Det är få lag som hänger med dem där och jag tror inte det blir ett mindre tryck med tanke på att det är första hemmamatchen i serien.

• Vegas har ett jäkla momentum av nåt slag. Man är trots allt ett helt nytt lag som har en riktig saga bakom sig. Att man ens to sig till slutspel var en bedrift enligt många.Nu är man tre vinster från en Stanley Cup-final och det är som upplagt för en riktig ”superskräll”.

• Båda lagen har dåligt med slutspelsrutin i truppen, men Vegas har det på den viktigaste positionen. Marc-Andre Fleury har visat dunderform under såväl grundserie som slutspel och har dessutom vunnit Stanley Cup tre gånger. Han vet vad som krävs för att vinna.

Talar emot spelet

• Återigen Winnipegs offensiv. Man är otroligt effektiva och har en fin skottprocent. Man har vunnit många matcher på att man skjutit lite framåt, men haft otroligt bra utdelning.

• Vegas får inte bli så heta som Nashville blev för då får man farliga kontringar emot sig. Med tanke på effektiviteten hos Winnipeg så lär man bli straffade isåfall och Winnipeg har varit bra på just det här i slutspelet.

Jag står fast vid att Vegas kommer att gå långt. Man är så bra att man kan vinna allting i slutändan och visst vore det lite småkul för hockeyn ändå. Jag testar idag Vegas inklusive övertid till oddset 1.80 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • Stort utbud av bonusar
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback