Reklam

Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets: 1

Matchcenter
19 maj 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
T-Mobile Arena
18 maj 2018 at 23:47 (Uppdaterad 19 maj 2018 at 04:54) 18/05
37
0
Chans (1-X-2): 47-25-28%
Spelvärde: 119,85%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Succén Vegas leder med 2-1 i matcher och har nu en superchans att ta ett superkliv mot en Stanley Cup-final. Jag tyckte man var bra senast och jag är inne på att man löser det ännu en gång. Det är få lag som stoppat Vegas i just Vegas.

Vegas vann rättvist med 4-2 efter att Jonathan Marchessault gjort det sista målet i tom bur. Det var hans andra mål i den matchen och han har vuxit ut till en stor kandidat till Conn Smythe Trophy om det blir aktuellt. Även om jag i slutändan är rätt säker på att det isåfall skulle bli Fleury. Vegas har varit riktigt bra under hela säsongen och hela sagan Vegas är riktigt fin alltså om man tittar i hockeyväg oh hur det utvecklats under säsongen. Det är som upplagt för att laget ska gå till en final och kanske tillochmed vinna. Skulle man göra det så är det heller ingen som kan säga att det är oförtjänt för laget har verkligen visat att man är så bra. Winnipeg som är deras motståndare har också gjort en jättesäsong, mycket tack vare deras breda offensiv. Jag tycker dock att det känns som att laget saknar någonting. Inte för att man är ett mycket sämre lag än Vegas eller något annat lag, men magkänslan säger bara nej på något sätt. Jag tycker den här sagan med Vegas är så pass stark att jag inte unnar något annat lag en Stanley Cup-vinst. Man har varit otroligt bra på hemmaplan och man har fortfarande toppform. Jag tror inte man sumpar den här chansen helt enkelt.

Talar för spelet

  • Man är sjukt starka på hemmaplan. Varför är det svårt att sätta ord på, men det är någonting med den där arenan och fansen i den. Man har varit otroligt svårslagna där och man har vunnit matcher på alla möjliga vis och sätt.
  • Hur viktig är slutspelsrutinen hos en målvakt? Fleury har varit grym i slutspelet och jag anser att han är den mest formstarka målvakten just för tillfälllet. Han har tre Stanley Cup-ringar så det är klart han har en liten fördel gentemot Hellebuyck.
  • Vegas är ett lag där alla producerar och bidrar. Det känns lite som att Winnipeg kanske tappat lite av den spetsen man haft. Det känns som att om inte Scheifele gör mål så får Winnipeg det väldigt tufft. Vegas är en maskin som aldrig slutar att åka.

Talar emot spelet

  • Winnipeg är otroligt effektiva och det vet vi om. Även om man bara gjort tre mål på de två senaste matcherna så är ändå effektiviteten som tagit dem såhär långt. Scheifele är bara en av många som har en hög skottprocent.
  • Vegas måste spela på samma disciplinerade sätt som man gjort på slutet. Går man lite ifrån den gameplanen så går fördelen direkt över till Winnipeg.

Jag tror inte att det är många lag som orkar med Vegas på deras hemmaplan. Därför tror jag också att man löser match fyra och skaffar sig en 3-1 ledning inför nästa resa till Winnipeg. Jag testar Vegas att vinna under ordinarie tid idag till oddset 2.55 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback