Reklam

Vegas Golden Knights - San Jose Sharks: 1

Matchcenter
29 april 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
T-Mobile Arena
28 apr 2018 at 17:24 (Uppdaterad 29 apr 2018 at 06:23) 28/04
36
0
Chans (1-X-2): 52-22-26%
Spelvärde: 106,60%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Vegas tog en rätt så övertygande seger i den första matchen mot San Jose och går för sjätte raka i slutspelet inatt. Sharks kommer garanterat prestera bättre än senast, men jag tror helt enkelt inte att man orkar med Vegas idag heller.

Succégänget Vegas vann den första rundan med 4-0 mot Kings och man startade inte direkt sämre när man slog tillbaka Sharks med hela 7-0. Siffrorna var såklart aningen lite för stora med tanke på hur matchbilden var, men Vegas vinner återigen fullt rättvist och visar hur bra man faktiskt är. Nu har man 1-0 i matcher och kan säkert slappna av lite, men känslan är att man fortsätter att tugga på i samma takt. Jag räknar med att Sharks kommer försöka tighta till defensiven lite med tanke på att man läckte sju mål senast. Jag tror Sharks kommer fokusera mest på att ligga rätt defensivt och det kommer förmodligen inte gynna det offensiva direkt. Fleury har varit grym i kassen och det kommer att krävas en hel del igen för att få hål på Vegas och då kanske inte defensiven är prio ett egentligen. Sharks har varit i bra form länge, men man var helt enkelt klart sämre än Vegas i match ett. Jag räknar med att dem höjer sig rejält, men samtidigt tro jag att man får svårt att stå emot Vegas speed. Oddset är lite lägre än senast, men då var det klasskillnad och raka ettan kommer att testas den här gången.

Talar för spelet

  • Vegas speed. Det finns inget lag i ligan som kan match speeden under skridskorna som Vegas har. Det syntes ganska tydligt senast när Vegas gång på gång fick åka alldeles för lätt genom Sharks försvar.
  • Marc-Andre Fleury har varit en av säsongens bästa målvakter och har redan hållit tre nollor i slutspelet på fem spelade matcher. Det krävs väldigt mycket för att få hål på Vegas och Fleury just för tillfället.
  • De har mötts fem gånger den här säsongen och Vegas har vunnit fyra av dem. Hemma är man starka dessutom och vunnit samtliga matcher på hemmaplan mot Sharks.

Talar emot spelet

  • Inställningen är lika viktig som senast. Vegas var överlägsna och får inte ta för lätt på uppgiften. Slappnar man av lite så kommer det smälla mot ett såhär pass bra motstånd.
  • Vegas hade maximal utdelning senast, men har innan det haft ganska låg skottprocent. Man har varit ineffektiva och måste fortsätta på samma spår som senast.

Jag tycker oddset sticker ut lite fortfarande på Coolbet. Man är ett bättre lag än Sharks enligt mig och man ska vara favorit som sagt. Mitts spel blir allt Vegas att vinna under ordinarie tid till oddset 2.05.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback