Reklam

Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings: 1

Matchcenter
12 april 2018 at 04:00 - Hockey, USA - NHL
T-Mobile Arena
11 apr 2018 at 18:16 (Uppdaterad 12 apr 2018 at 06:50) 11/04
39
0
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 102,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Inatt drar NHL-slutspelet äntligen igång och jag tänker gå lite mot strömmen direkt. Vegas har varit enormt bra under hela säsongen och är favoriter mot Kings. Många tror dock att Kings ska knipa den här matchserien, men jag är inne på favoriterna.

Vegas har varit ett av säsongens bästa lag och har tagit hela hockeyvärlden med storm. Deras framgång är ingen tillfällighet längre och man vann faktiskt Pacific Division helt överlägset. Deras styrka den här säsongen har varit att man spelar som ett lag och det tror jag kommer bli otroligt viktigt. Man har väl inga riktiga superstjärnor egentligen och det är väl också det som kanske gör att dem är så starka och så pass sammansvetsade. Det är en sjukt stor bedrift att vinna sin division i sin första säsong i ligan. Att man ens skulle tagit sig till slutspel hade varit grymt gjort. Man kommer att ställas mot Kings i den första rundan och det är ett rutinerat slutspelslag man kommer att få möta. Kings tog den första wildcard-platsen i Western och är trots sin rutin inget givet slutspelslag. Man fick kämpa in i det sista för att behålla sin plats. Det känns som att de flesta här sitter och tror på LA Kings här och det kan man väl göra, men min känsla om man har sett dessa 82 matcher är att Vegas varit klart bättre som lag och det är väl det jag kommer att gå på mycket här. De har möts fyra gånger den här säsongen där de vunnit två var, en på vardera hemma- respektive bortaplan. Det här kommer bli en historisk kväll för Vegas och den tror jag man inte släpper i första taget.

Talar för spelet

  • Jämför man lagen under grundserien och hur de har presterat så är det klar fördel för Vegas enligt mig. Vegas har haft en liten svacka sista matcherna, men det är förståeligt. I övrigt så har man kört sönder det mesta med sin enorma speed.
  • Kommer Kings att orka med Vegas speed? Visst, i de första matcherna kanske det inte är något större problem, men Vegas har trots allt kört på rätt bra i mötena mot just Kings. Bland annat så har man ett snitt på över 40 skott per match mot dem.
  • Hemmaplan är såklart en fördel i slutspel. Det har det alltid varit. Vegas har dessutom varit otroligt bra i Vegas den här säsongen och att få chansen att spela hemma i deras första slutspelsmatch, ja man kommer att sälja sig dyrt.

Talar emot spelet

  • Orutinen. Vegas är nya i det här sammanhanget med playoff och det kanske tar ett tag att växa in i det. Man har ett par spelare såklart med lite rutin, men samtidigt väldigt många spelare som är helt nya här. Rutinen är en klar fördel för bortalaget.
  • Kan Vegas hitta tillbaka till den fina formen man hade? De har trots allt gått lite tyngre sista tiden, men det förmodligen för att man tränat på ganska hårt. Däremot så gäller det att man hittar den sköna feelingen direkt om man ska vara med från start.

Som sagt, de flesta verkar tro på Kings för att de har mer rutin. Jag går emot dem och kör på Vegas. Tittar man över 82 matcher så är det inget snack om att Vegas är bättre. Jag testar Vegas inklusive övertid/straffar till oddset 1,80 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback