advert

Vegas Golden Knights - Dallas Stars: 1

Matchcenter
29 november 2017 at 04:00 - Hockey, USA - NHL
T-Mobile Arena
27 nov 2017 at 22:54 (Uppdaterad 29 nov 2017 at 07:48) 27/11
63
0

Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 110,78%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-3
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Vi är ute tidigt här och ger oss in på en av matcherna under natten mot onsdagen. Succélaget Vegas och Dallas möts i Vegas och på förhand så känns det som en spännande match mellan två offensivt skickliga lag. I mitt tycke är det väl i grund och botten inget snack om vilket lag som är det spetsigaste laget på banan, men frågan är om in jämnheten hos Vegas blir en av de avgörande faktorerna här.

Vegas har fått en helt otrolig start på deras NHL-karriär och leder smått otroligt Pacific Division. Det var inte många som trodde på laget och det gjorde ärligt talat inte jag heller. Däremot ska jag erkänna att jag inte trodde de skulle bli det där stryklaget som många trodde. På pappret har man ett riktigt bra NHL-lag, något som man också visat och dessutom gjort det på ett övertygande sätt. Man har kanske inte de där superstjärnorna som Crosby, McDavid och Stamkos, men man har ett lag som jobbar för varandra. Man skulle väl kunna säga att man har ett lag fyllt med spelare för andra- och tredjefemmor, men bra sådana. Alla ger verkligen allt i alla situationer och det finns inte många som kan vara helt säkra på sin plats och roll. Jag tror det är nyckeln till framgång. I de senaste matcherna har man helt enkelt kört över sina motståndare. Man är bättre överallt och segrarna är också fullständigt rättvisa. Dallas är riktigt bra i sina bästa stunder och har en av ligans bästa förstakedjor, men Vegas har visat gång på gång att man kan hantera toppfemmorna och match ut dem. Resterande lagdelar är man oftast snäppet bättre än de flesta lagen. Trots massiva skadeproblem under säsongen för Vegas så har man fortsatt att vinna och formen fortsätter att vara på topp.

Talar för spelet

  • Formen och jämnheten på deras insatser. Just nu är man uppe i fem raka segrar och de är som sagt rättvisa sådana också. Man skjuter mycket framåt och släpper till få skott bakåt. Resten säger sig självt.
  • Arbetsmoralen. Dallas är kända för att vara ett lag som inte jobbar alltför hårt i vissa stunder, något som också visar sig på deras defensiv till och från. Vegas har varit fyllt av energi under hela säsongen och den verkar inte heller svalna.
  • Hemma i Vegas har man varit en maktfaktor och plockat 18 av 20 möjliga poäng. Borta är man betydligt mer sårbara, men fortfarande bra. Dallas däremot är som Vegas riktigt bra på hemmaplan, men spelet på resande fot har varit under all kritik där man bara har tre vinster på tolv matcher.
  • Vegas är ett av seriens bästa offensiva lag och ett lag som Dallas som normalt sett har lite bekymmer defensivt kommer få det tufft mot ett energifyllt Vegas.

Talar emot spelet

  • Energin finns där just nu, men vad händer när laget får lite motgång? Just nu rider man på den berömda vågen, men Dallas förstakedja har helt klart potential att ta ner Vegas på jorden.
  • Skadesituationen är inte optimal i Vegas. Man har haft ett par killar borta i ett par matcher nu och klart det sliter på de som spelar, hur länge orkar de hålla modet uppe?

Vegas är ligans bästa hemmalag och möter ett av ligans svagaste bortalag. Jag känner att oddssättarna just nu går mer på själva namnen än vad man gör på vad som händer just på isen. Jag testar Vegas inklusive OT/SO.

Lycka till!

/Heden

  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
  • Nya erbjudande varje vecka

Kommentarer

Feedback