advert

Vegas Golden Knights - Chicago Blackhawks: 1

Matchcenter
14 februari 2018 at 04:00 - Hockey, USA - NHL
T-Mobile Arena
13 feb 2018 at 12:45 (Uppdaterad 14 feb 2018 at 06:45) 13/02
42
0

Chans (1-X-2): 56-21-23%
Spelvärde: 106,96%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Igår la jag ut en rek på Chicago mot Arizona, men också en rek som gick fullständigt fel. Man förde spelet, men blev straffade alltför lätt i egen zon. Idag möter man ligans bästa lag och jag har svårt att se dem resa sig direkt.

Gårdagens spel på Chicago skulle jag trots 6-1 förlusten göra om alla dagar i veckan. Alla lag kan ha såna dagar där allt går emot dem och studsarna alltid blir fel. Igår var en sådan dag och 6-1 på tavlan speglade kanske inte det spelet i sig. Man vann trots allt skotten med 34-21 och man fortsätter som sagt att skapa lägen, men pucken vill inte in. Det största problemet ligger väl dock i det defensiva där man är alldeles för tama. Och målvaktsspelet i Crawfords frånvaro är väl inte heller något som är på plussidan. Idag åker man alltså till Vegas för att spela match mot ligans bästa lag och dessutom en match i benen igår. Det kommer bli otroligt tufft. Vegas har gått bra under hela säsongen och jag fortsätter att säga att det är ligans bästa lag. Man imponerar i alla spelformer och det är få lag som hänger med det här skridskoskickliga laget. Chicago är ett lag som bör kunna hålla jämna steg mot Hawks spelmässigt och man kommer säkerligen få ett par lägen att göra mål, men känslan är att situationen bakåt i Hawks inte håller för tillfället. Vegas är otroligt bra på hemmaplan och med tanke på att man fick stryk senast så lär man inte vara mindre taggade till den här matchen. Nog för att oddset är lågt, men jag tycker det känns helt okej ändå.

Talar för spelet

  • Formen. Chicago är alltså uppe i fem raka förluster och målen fortsätter att trilla in i rask takt bakåt. Man skapar mycket, men så länge självförtroendet är på botten så kommer man få det svårt att vinna matcher.
  • Vegas har en klar fördel på målvaktssidan. Fleury framförallt, men även Subban har varit klart godkänd. Ser man till stackars Forsberg/Glass så har Vegas ett klart övertag på dessa två herrar.
  • Ligans starkaste hemmalag. Är man såhär bra eller är man såhär bra i Vegas för att motståndarlagen tar det som ett tillfälle att ha kul? Det är förmodligen en blandning, men statistiken och allt talar för Vegas här.
  • Även om gårdagens match kanske inte slet alltföt hårt på Chicago så är det ändå en match i benen. Om inte annat så lär det tagit lite på psyket och hockeyn kanske inte är jättekul för tillfället.

Talar emot spelet

  • Chicago skapar som sagt mycket lägen och det är väl egentligen bara en tidsfråga innan man börjar få lite mer utdelning än vad man har nu. Jag hoppas bara inte utdelningen kommer just idag.
  • Vegas presterar på sitt max utan tvekan. Chicago har definitivt mer att ge och man har ett par storstjärnor som inte riktigt varit som dem brukar vara. Det finns mer att hämta.

Jag tro Vegas vinner idag. Man har en starkare målvakt och det kan bli väldigt avgörande här. Tror på en match där Chicago kommer ha sina chanser, men det kommer även hemmalaget ha. Målvaktsduon i Chicago håller inte och därför testas raka ettan hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • Stort utbud av bonusar
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback