Reklam

Vegas Golden Knights - Calgary Flames: 2

Matchcenter
18 mars 2018 at 21:00 - Hockey, USA - NHL
18 mar 2018 at 14:25 (Uppdaterad 19 mar 2018 at 15:39) 18/03
37
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-0
10bet Spela nu hos 10bet
Ikväll har vi återigen en hel del tidiga matcher i NHL och jag kommer först och främst titta på en av dem. Vegas har två raka förluster inför kvällens drabbning och möter ett desperat Calgary. Vegas kanske är påväg in i en formsvacka?

Vegas har gått som ett tåg under hela säsongen och varit kanske NHLs bästa lag. Eller ja, man har tillsammans med ett par andra varit ett av de lag som utmärkt sig mest. Man leder sin division med sju poäng före tvåan San Jose med drygt tio matcher kvar och har alltså råd att förlora ett par matcher och ändå ligga i topp. Känslan är väl på något sätt att man börjat rusta för ett slutspel eller hur ta man det egentligen nu när man förlorat två raka matcher där försvarsspelet varit allt annat än okej? Det är inget snack om att laget varit bra den här säsongen, men någongång måste man få någon sorts formsvacka och känslan är som sagt att man tar den nu, tränar hårt, och förbereder sig inför sluspelet. Calgary kan inte börja förbereda sig ännu utan man ligger fyra poäng under strecket och måste vinna idag. Senast gjorde man ett riktigt magplask och förlorade 4-7 hemma mot San Jose där målvakten Mike Smith gjort en riktigt usel insats. Han lär vara revanschsugen till dagens drabbning. Det som talar för Calgary är att man måste vinna. De lär sälja sig mer än vad Vegas kommer som redan är klara för ett slutspel och dessutom har en bit ner till närmsta motståndare i divisionen. Calgary är ett bra bortalag och har god möjligheter idag till ett högt odds.

Talar för spelet

  • Motivationen och desperation. Det är klart att Calgary kommer göra allt i sin makt för att ta sig till slutspel och med tanke på deras usla insats senast så bör inställningen idag vara en klar fördel för Calgary.
  • Calgary är faktiskt ett av ligans bästa bortalag. Man klarar inte av att föra spelet på samma sätt på hemmaplan utan man är bättre när man får anpassa sig efter sina motståndare.
  • Vegas har länge fått gå runt på en ganska ”tunn” trupp. I grunden är den ganska bred, men man har länge haft en del skadeproblem och saknar fortfarande en del spelare. Är man rädda att få fler skador eller har lite trötthet tagit ut sin rätt?

Talar emot spelet

  • Vegas är ett av seriens bästa lag utan tvekan. Man har varit otroligt bra på det mesta den här säsongen och i spelet fem mot fem är det inte många lag som orkar med en hel match mot dem.
  • Hemmalaget har ett mentalt övertag på Calgary. Man har slagit dem båda gångerna den här säsongen och gjort en hel del mål.

Med tanke på Vegas skador och form så tycker jag att oddset är högt på bortalaget här. Calgary är bra på resande fot och jag tycker man har bra chans till revansch på både sig själva och Vegas. Jag testar Calgary inklusive övertid/straffar till oddset 2.40 hos 10bet.

Lycka till!

/Heden

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback