Reklam

Vegas Golden Knights - Calgary Flames: 1

Matchcenter
22 februari 2018 at 04:30 - Hockey, USA - NHL
21 feb 2018 at 08:30 (Uppdaterad 22 feb 2018 at 09:45) 21/02
48
0
Chans (1-X-2): 52-23-25%
Spelvärde: 107,64%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss: 7-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Vegas tar natten mot torsdag emot Calgary och känslan direkt var att hemmalaget studsar tillbaka från senast. Seriens bästa lag på hemmaplan ska inte förlora två raka hemmamatcher, inte mot ett Calgary ur form.

Vegas fick stryk senast mot Anaheim, något som inte kändes helt oväntat med tanke på att faktiskt Anaheim gjort det väldigt bra senaste veckorna. Vegas har fortsatt att göra toppinsatser i match efter match och nångång måste också bottennappet komma. Förhoppningsvis var det bara en match och man bör ha bra chans direkt att studsa tillbaka. Man blev alltså nollade senast och förlorade med 0-2. Dock så förde man stora delar av matchen och man kunde lika gärna vunnit om det inte var för bortalagets duktiga målvakt John Gibson. De har varit det bästa laget den här säsongen enligt mig då man är det bästa laget i fem mot fem. Det är få lag som hänger med dem och jag tror på riktigt nu att laget blir farligt även i Stanley Cup, även om många andra tror att deras saga kommer ta slut ganska snabbt. Calgary har väl gått som man förväntat sig. Det är inget topplag på pappret och man ligger strax utanför slutspelsplatserna, men har inte långt upp till rätt sida. Calgary känns lite som Vancouver på något vis. Man har ett lag som kanske inte är kapabla till att föra matcherna på det sättet som Vegas till exempel, men man gör det bra utifrån vad man har och har varit som giftigast på resande fot. Självklart har man det i tanken, men känslan är dock att Vegas är så pass disciplinerade att man löser det ändå.

Talar för spelet

  • Vegas har varit ligans bästa lag den här säsongen. Alla snackar om Tampa och visst har dem varit bra, men med tanke på förutsättningarna för Vegas och allt det så säger jag just Vegas. Stabilt grundspel, släpper till få skott och klarar att föra de flesta matcherna. Dessutom också en frejdig offensiv.
  • Hemmaplan. Jag vidhåller fortfarande att lagen som kommer till Vegas passar på att utnyttja staden Vegas en aning. Vegas är 22-5-2 på hemmaplan och det går inte att snacka bort.
  • Calgarys form har inte varit superbra senaste veckorna. Man har släppt in mer mål i snitt än vad man gjorde första halvan och det känns kanske som att de har gett allt de kan.
  • Mike Smith är en av ligans bästa målvakter och han är skadad. Reserven David Rittich har varit otroligt bra när han kommit in, men att spela i Vegas kommer kräva lite extra. Klart det är ett avbräck att ha Smith skadad.

Talar emot spelet

  • Vegas senaste förlust hängde lite i luften. De två-tre senaste matcherna har man inte haft riktigt samma energi som tidigare och kanske är det en liten svacka vi håller på att se. Hoppas såklart på revanschlust och annan inställning idag.
  • Calgary är bra på bortaplan där man har raden 17-11-2. De är bra på kontringar och har ett snabbt lag som straffar många spelförande.

Jag kan inte undgå oddset på Vegas här. Man har varit överlägsna på hemmaplan och när ett bolag sticker ut så pass så är det givet för mig här. Vegas odds inklusive övertid/straffar är för dåligt så jag riktar istället in på mig på raka ettan till 2.07 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback