Reklam

Växjö Lakers HC - Skellefteå: Över 4,5

Matchcenter
21 april 2018 at 15:15 - Hockey, Sverige - SHL
21 apr 2018 at 11:29 (Uppdaterad 21 apr 2018 at 17:43) 21/04
29
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser
Finalmatch tre i Vida Arena. 11-0 i målskillnad och 2-0 i matcher för hemmalaget.
Offensiven måste till för att gästerna ska ha en chans ä.

2-0 i matcher och en jättefördel för Växjö inför match nummer tre. Hemmaplan i ett utsålt Vida Arena och läge att studsa in matchbollar. Nu är det verkligen ett vinna eller försvinna läge för Skellefteå och nu måste dom som ska kliva fram kliva fram. 

Vad talar för:

► Offensiven sprudlar i Växjö. 11 mål på två finalmatcher och laget har verkligen löst ekvationen om att överlista J. Ortio. Samtidigt som försvarsspelet i Skellefteå inte alls är stabilt och väldigt rangligt.

 ► Fartfyllt när lagen har mötts. Det är ett väldigt tempo i finalmatcherna och just Växjö får enorma lägen att göra mål. Målchanserna duggar tätt och det är målchanser i nästan varje anfall.

► Sex möten under säsongen och fyra av dessa har resulterat i minst fem mål på resultattavlan. I Vida Arena har lagens fyra senaste uppgörelser slutat över mållinan 4.5 mål.

► Desperation hos gästerna. Växjö kommer spela sitt spel och gå framåt. Skellefteå måste spela ännu mer desperat och chansa mer. Laget har nu ingenting att förlora och i stort sett hela hockey-Sverige har räknat ut Skellefteå i matchserien. Det finns offensiva krafter hos västerbottningarna och första kedjan måste börja leverera.

Vad talar emot:

► ​​​Båda lagen har defensiva kvalitéer. Att Växjö hållit nollan i två av två finalmatcher säger en del. Men det är samtidigt inte helt oväntat. Laget släppte överlägset in minst mål i hela grundserien och har tunga defensiva pjäser med bra målvakter.

► Skellefteå vill få en bra start. Laget kommer inte inledda matchen med full fart framåt utan kommer vänta på sina lägen och spela säkert. 

Men oerhört viktigt match för att se vart finalserien tar vägen. Växjö kommer gå för det på hemmaplan och bärs fram av hemmapubliken. Ska Skellefteå lyckad stjäla en match måste laget få håll på Andrén och för seger kommer tre mål minst behövas.

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback