Reklam

Växjö Lakers HC - Brynäs IF: (AH: -2,0) 1

Matchcenter
26 mars 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
25 mar 2018 at 21:35 (Uppdaterad 26 mar 2018 at 21:20) 25/03
85
0
Chance (1-X-2) including handicap: 43-23-34%
Spelvärde: 106,85%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Kvartsfinal nummer fem och Växjö har skaffat sig tre matchbollar över Brynäs. Nu väntas hemmamatch och smålänningarna vill göra processen kort med Gävle-laget.

I kvartsfinal fyra stred Brynäs länge och tappert mot Växjö och var i förarsätet enda fram till drygt fem minuter in i slutperioden när Växjö kvitterade och bara två minuter senare gör 4-3.
En smäll som Brynäs aldrig lyckas hämta sig ifrån utan förlorar för andra matchen på raken och är nu i en enorm uppförsbacke.

Vad talar för:

► 47-19 i skott i match fyra och det är en enorm skillnad mellan dessa två lag. Brynäs orkar inte stå emot tyngden Växjö besitter och trots att Brynäs hade marginalerna med sig fram till 3-2 finns inte tillräckligt ork eller kraft i truppen att stå emot.
Förlusten senast ska ha gett upp hoppet hos Brynäs och jag förväntar inte att laget ska lyckas vända detta. Då suktas sommarlov och efter att ha tappat ledningen tre gånger om i förra matchen är självförtroendet stukat.
► Skadorna hos gästerna. Ja dom går inte undvika. Flera spelare i hjärntrappan och tunga namn saknas; E. Fälth, L. Kilström, J. Granström och D. Mannberg. Dessa pjäser är kännbara avbräck och mot Växjö håller inte skadelistan.
► Seriens bästa lag. Växjö är värvat för att vinna SM-guld och med den trupp laget besitter är det väldigt svårt att fortsatt se vilka som ska kunna störa smålänningarna. Med spelare som N. Welch, V. Fasth, B. Shinimin, T. Kiiskinen och D. Rasmussen för att nämna några är truppen imponerande. 
► Fyra raka hemmasegrar för Växjö över Brynäs. Dom två senaste mötena som ägt rum har varit i slutspelet och i Vida Arena, vilket har resulterat i 4-1 och 4-0 segrar för Växjö.

Vad talar emot:

► Brynäs effektivitet. Tre mål senast på nitton skott och V. Fasth ser verkligen mänsklig ut i slutspelet.
► Powerplay-spelet för gästerna. Ett mål i spelformen senast och fyra i match två. Med Växjö's förmåga att dra på sig utvisningar visar verkligen Brynäs upp sin styrka i spelet med en man mer på isen. 

Jag ser dock inte hur Brynäs ska orka ställa om. Laget hade chansen senast att tvinga fram minst sex matcher. Nu blev det förlust efter tre tappade ledningar och med skadorna i truppen kommer det rinna iväg om Växjö gör sitt jobb till fullo.

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback