Reklam

Västerviks IK - BIK Karlskoga: 2

Matchcenter
7 mars 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
6 mar 2018 at 23:50 (Uppdaterad 9 mar 2018 at 17:35) 06/03
68
0

Ishockey Hockeyallsvenskan

Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 105,75%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Sista omgången i Hockeyallsvenskan och stor dramatik att vänta när många lag är inblandade i streckstrider. Vvik och Karlskoga slåss i botten för att undvika kvalspel. Här tror vi på BIK Karlskoga som är formstarka och ML till 2,25 spelas Betfair.

Förutsättningarna är inte alls glasklara och det behövs nästan en akademisk utbildning för att reda ut alla olika scenarion. Men vi gör det lätt för oss och kopierar texten från Hockeyallsvenskans hemsida

Då är Västervik och BIK Karlskoga inblandade på följande premisser:

11 Västervik, 69 poäng, -8

Matcher kvar: Karlskoga (h)

Möjliga placeringar: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Omgång 52: Kan i teorin nå åttondeplatsen - men inte i praktiken eftersom MODO har en målskillnad som är 21 mål bättre. Säkrar nytt kontrakt i HockeyAllsvenskan om det blir en poäng mot Karlskoga (eftersom man har bättre målskillnad än Karlskoga). Säkrar nytt kontrakt i HockeyAllsvenskan om det blir förlust mot Karlskoga och om Tingsryd tar noll poäng (eller lika många poäng men inte äter ikapp målskillnaden) och Troja tar maximalt två poäng (eller lika många poäng men inte får bättre målskillnad).

13 Karlskoga, 68 poäng, -24

Matcher kvar: Västervik (b)

Möjliga placeringar: 11, 12, 13, 14

Omgång 52: Säkrar nytt kontrakt i HockeyAllsvenskan om det blir seger mot Västervik (tre poäng). Säkrar nytt kontrakt i HockeyAllsvenskan om man tar en poäng mer än Tingsryd och Troja-Ljungby tar maximalt en poäng mer i omgången.

Talar för spelet:

  • BIK Karlskoga har gjort en stark uppryckning och formen är riktigt stark. Nu skiljer endast en poäng mellan de här båda lagen. Upphämtningen har gett självförtroende, och för BIKs del är man inte rädd att förlora här. Det är en viktig parameter att ta med i ett avgörande.
  • Västerviks alla spelarförluster. I dagarna blev det känt att två av Västerviks nyckelspelare Oscar Drugge och Victor Öhman lämnar laget till nästa säsong. Enligt uppgift är det långt ifrån ensamma, Västervik kommer tappa många spelare efter säsongen. Så hur hungriga är laget egentligen?
  • BIK har växt både vad gäller spel i special teams och i måleffektiviteten under säsongen. Något de tar med sig i ett avgörande.
  • Niklas Czarnecki som nu tränare BIK har varit involverad i Västervik tidigare och sitter dessutom (paus nu) i deras styrelse. Han om någon vet hur man ska lyckas besegra dem.

 

Talar mot spelet:

  • BIK är seriens sämsta bortalag
  • Västervik har hemmaplansfördelen och borde få ett rejält publikstöd
  • Västervik har flera möjligheter att klara sig kvar i allsvenskan, de kan vara ett bra mantra att ta med sig. BIK måste vinna.

Oddsen ska väga över på Västervik, men jag anser det är mycket jämnare än vad vi får idag. Det här är en match som passar ett hårt arbetande lag bättre, ett lag som Karlskoga som har det som sin spelstil normalt. Det är inget finlir, men det är kriga och att aldrig ge upp. 2,25 på ML för BIK Karlskoga känns högt då det ändå lär bli en mycket jämn drabbning.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback