Reklam

Västerviks IK - AIK: 2

Matchcenter
23 september 2018 at 15:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
23 sep 2018 at 11:37 (Uppdaterad 23 sep 2018 at 17:14) 23/09
64
0

Hockeyallsvenskan

Chans (1-X-2): 27-18-55%
Spelvärde: 102,30%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Två lag som kommer till spel med skilda premiärer. Hemmalaget Västervik föll med klara 4-1 och visade upp en enorm oeffektivitet medan gästerna AIK öste på mot BIK Karlskoga och vann med klara 5-2.
Favoritskapet är på gästerna och så ska det vara!

Hemmalaget har inte alls höga förväntningar inför den Hockeyallsvenskasäsongen 2018-2019. Laget är klart bottentippat och det är ingen överraskning att det blev förlust direkt i premiären mot Almtuna. 
Västervik är svagare inför den här säsongen och trots att det blir hemmapremiär är faktorerna för en bortaseger klara.

Vad talar för AIK:
► AIK ångade på direkt i premiären och vann rättvist mot BIK Karlskoga. Skotten vanns med hela 34-20 och med fem mål gjorda är självförtroendet på topp. 
Noterbart var att nyförvärven i AIK S. Marklund och F. Weigel för att nämna några levererade direkt. Dom tilltänkta spetsspelarna visade klass från start.
► Vilken försäsong av AIK! Laget spelade sex matcher och förlorade enbart en match. Det var dessutom efter övertid mot Södertälje och det hårt satsande AIK visar verkligen att laget är tänkt att tillhöra toppen av Hockeyallsvenskan den här säsongen. 
AIK besegrade lag som Brynäs, Vita Hästen gånger två Leksand och Västerås. 
► Tilltänkta botten mot toppen. Västervik har tappat flera tongivande spelare inför den här säsongen. Laget är klart försvagat på alla positioner och lägg därtill att samtliga experter har tippat laget som kvallag senare i vår. 
Medan AIK har tappat en del spelare, men har förstärkt med klass och skicklighet. Flera poängmaskiner har plockats in tillsammans med ligans troligaste bästa målvakt i form av J. Jönsson. 
► Målvaktskampen. AIK har två av seriens allra bästa målvaktspar och kanske den bästa i form av J. Jönsson. Medan motståndarna Västervik inte har samma målvaktsklass utan J.Fransson och E. Kruse som ska axla Franssons roll fick ingen rolig premiär med tre insläppta mål på sjutton skott. (4-1 målet kom i tom målbur)
Kruse kommer vakta kassen hos Västervik i detta möte och han fick aldrig den utblomningen som han spådde för ett gäng säsonger sedan.

Vad talar emot:
► Bortaplan mot Västervik är inte platsen där AIK tar massor utav trepoängare. Sedan Västervik tog steget upp säsongen 2016-2017 och lagen kvalades mot varandra säsongen tidigare har laget fem möten i Västervik. AIK har bara på dessa fem matcher lyckats tagit en trepoängare. Och under förra säsongen vann AIK två av fyra möten, men bara en match under ordinarie tid.
► Stort favoritskap på gästerna. AIK gjorde den premiär som förväntades och Västervik detsamma. Nu förväntar sig fansen, spelbolagen med flera att detta är en botten mot toppen där AIK bara ska vinna mot Västervik. 
Västervik är ett hårt gnuggande lag och kommer inte ge bort någonting gratis!

Andra matchen för säsongen. AIK vill fortsätta sin resa mot SHL och spelschemat är gynnsamt för att ta kommandet i Hockeyallsvenskanstopp. Men det gäller att spelarna gör jobbet och visar klubbhjärta även i matcher där laget förväntas vinna en aning enklare.

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback