Reklam

Västerås - Södertälje: 2

Matchcenter
31 augusti 2018 at 19:00 - Hockey, Club Friendlies
31 aug 2018 at 15:49 (Uppdaterad 31 aug 2018 at 21:11) 31/08
51
0

Träningsmatch

Chans (1-X-2): 35-20-45%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
Betser Spela nu hos Betser
Träningsmatch mellan nykomlingen Västerås mot topptippade Södertälje. Ett Södertälje som äntligen fick vinna i förra träningsmatchen och verkligen visade upp vilket spel laget besitter.

Nykomlingen Västerås livnär sig på sin starka defensiv. Västerås har matchats hårt sista tiden mot lag så långt ner som i division 1. 
När väl Hockeyallsvenskt motstånd har stått på andra sidan har laget fått det väldigt svårt. Något som bör passa för topptippade Södertälje.

Vad talar för en SSK-seger?
► Tyngden hos Södertälje. Många experter tippar laget högt upp i grundserien och spelarna för det finns verkligen där. 
Trots att flera tongivande spelare har försvunnit har nyförvärven verkligen varit genomtänkta. N. Meyter, C. Liljewall och M. Fagerudd är några riktigt bra nyförvärv. 
► Västerås är nykomlingar och laget känns på förhand inte som ett lag som kommer ligga högre än plats tio i tabellen framåt vårkanten. 
Nyförvärven är inga som skrämmer motståndarna utan är mer spelare som inte lyckats i bättre lag och går till sämre lag för att kunna få mer istid och kunna blomma igen.
► Hårt matchande för Västerås sista tiden. Laget har spelat fem träningsmatcher, varav tre sedan den 25 augusti. Få dagar som har varit till vila för Västerås inför detta möte.
Laget har då mött Arboga, Surahammar och Tingsryd. Segrarna kom mot division 1 lagen medan mot Tingsryd blev laget nollat och föll med 0-2. 
► Södertälje genomförde en match mot Almtuna senast i rätt riktning. Laget vann med 3-2 på bortaplan och i den matchen visade verkligen laget upp vilket ambition som besitts i spelartuppen. 
En seger som gav skjuts på självförtroendet efter att annars förlorat dom tre första träningsmatcherna.

Vad talar emot:
► Flera spelare saknas hos Södertälje. S. Gråhns är avstängd, M. Ahlén, D. Åslin och M. Fagerudd kommer inte till spel på grund utav småskavanker. 
Laget lyfter istället in juniorer och med manfall redan under försäsongen kommer det bli mycket istid på spelare där orken ännu inte riktigt är på plats.
Västerås har en enormt stark defensiv. Det är dessutom där laget lägger krutet och ambitionen den här säsongen. En stark och stabil defensiv behövs för att Västerås ska kunna hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan. 
På lagets fyra träningsmatcher har det bara blivit åtta insläppta mål. 

En rejält spännande försäsongsmatch i ABB Arena. M. Dahlbom vaktar hemmakassen och A. Sahlin hos gästerna. Målvaktsduellen ses på förhand som 50/50 och att Västerås saknas Hetta och Källström är kännbara manfall hos hemmalaget. 
Det är något som Södertälje verkligen kan ta tillvara på!

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback