Reklam

Väsby - Enköping: 1

18 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
18 nov 2018 at 09:39 (Uppdaterad 19 nov 2018 at 14:20) 18/11
77
0
Chans (1-X-2): 57-20-23%
Spelvärde: 102,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 6-2
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Idag väntar ett otroligt viktigt möte mellan två lag som verkligen krigar om platserna till allettan. Väsby har spelat alla matcher på bortaplan såhär långt pågrund av att ishallen varit stängd. Nu har man ett bra läge inför avslutningen.

Väsby har vi spelat på många gånger den här säsongen och det också till väldigt bra odds. Man är ett riktigt bra lag som var nykomlingar för ett par säsonger sedan, men har sedan dess bara utvecklats mer och mer. Nu är man ett stabilt lag som tillochmed får ses som ett topplag av mig. Den här säsongen har man som sagt bara spelat två hemmamatcher och den första vann man med 8-0 medan man fick stryk senastav Hudiksvall med 1-3. Läget inför avslutningen är alltså väldigt bra. Man ligger fyra och har nästan bara hemmamatcher kvar. Enköping har också gjort en bra säsong och siktar på allettan. Man ligger endast ett poäng bakom Väsby, men jag tittar inte bara på tabellen här för den tycker jag ljuger en aning. Väsby är ett klart bättre lag enligt mig.

Talar för spelet

  • Den offensiva styrkan i Väsby. Man är ett av seriens absolut bästa lag offensivt sett och har en bred offensiv som få lag har. Enköping är lite uddlösa och vinner mycket på sitt hårda jobb och starka defensiv. Tror Väsby är lite för starka framåt.
  • Hemmaplan. Väsby ligger där man ligger utan att knappt spelat några hemmamatcher. Normalt sett så är man riktigt starka där och man har som sagt ett bra läge inför avslutningen.
  • Enköpings form är sisådär. Man var bra under första halvan, men har stumnat lite på slutet. Inte lika bra flow längre.

Talar emot spelet

  • Jag kanske underskattar Enköping en aning. De ligger trots allt femma, men känslan jag får är att de är på sitt max och inte blir bättre. Känslan kan dock vara fel.
  • Enköping har en av seriensbästa målvakter. Simonr St Cyr har varit i klubben i många år och är bekväm i sin position. Liten fördel Enköping på den posten.

Jag tycker ändå att Väsby ska vinna det här. Man är klart bättre på pappret än Enköping och man ska bara segra här. Jag testar därför Väsby att vinna under ordinarie tid till oddset 1.80 hos ComeOn

Lycka till!

/Heden

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar
Feedback