Annons

Varbergs BoIS FC - Malmö FF: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
30 oktober 2022 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Varberg Energi Arena
27 okt 2022 at 10:50 (Uppdaterad 30 okt 2022 at 19:26) 27/10
35
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2): 27-30-43%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 3,70
Units: 3/10
Hit/Miss: 2-5
Betsson Till Betsson

Varbergs form är smått usel men nu möter man ett nästan lika svagt plus slitet MFF, dessutom med kniven mot strupen. Ser goda förutsättningar för en skräll på Västkusten denna söndag.

Mitt spel: Varberg rak seger.

Plockar spelet redan nu innan Malmös match i EL (idag torsdag). Hoppas en redan skadeskjuten och sliten trupp kan åka på fler bakslag inför helgen.

Varberg som varit på säker mark så gott som hela säsongen halkade ner på kvalplatsen till förmån för Degerfors som avgjorde sent i Helsingborg. Degerfors som möter Värnamo hemma på lördag och är hyfsat stora favs (runt 1,70) kan göra ett ryck inför sista rundan och se till att Varberg får kvala, OM inte även hallänningarna lyckas vinna alltså. Även målskillnaden talar för DIF så mycket pekar alltså på tre poäng eller kvalspel mot Östers IF.

MFF spelar om att kunna sno sjätteplatsen från Elfsborg, vilket inte alls bör vara av samma motivation som för hemmalagets. 

BoIS som föregående säsonger i Allsvenskan bjudit på riktigt fina insatser hemma mot just MFF. 2020 vann man med 3-2 och förra säsongen 1-1 mot ett ska sägas på pappret klart starkare MFF-lag.

BoIS kommer med två tunga förluster i ryggen till denna match. Senast 4-1 borta mot Mjällby samt 0-3 hemma mot Elfsborg, vilket kanske var något i överkant. Innan det gjorde Varberg några fina insatser på hemmaplan med 1-1 Häcken och 2-0 AIK som sticker ut, så visst finns det tillräckligt med kvalite för att störa Malmö här.

Alfonsi var avstängd senast mot Mjällby men är tillbaka nu i hemmalaget, som i övrigt ser positivt ut truppmässigt med spelare som Stanisic, Sisse, Birkfeld, Zackrisson och Le Roux som samtliga var tillbaka mot MAIF senast. 

Återstår att se hur Haareide ställer upp på söndag, men oavsett så tycker jag det knappt inte går att möta MFF i ett bättre läge än nu.

BoIS fc givet injobb denna runda!

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback