advert

Vancouver Canucks - Vegas Golden Knights: 1

Matchcenter
17 november 2017 at 04:00 - Hockey, USA - NHL
Rogers Arena
15 nov 2017 at 17:39 (Uppdaterad 17 nov 2017 at 08:08) 15/11
79
0

Chans (1-X-2): 57-20-23%
Spelvärde: 131,10%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-5
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Jag kommer välja att plocka ett spel ganska tidigt med tanke på förutsättningarna. Natten mot fredag så tar Vancouver emot Vegas. En match som för mig känns ganska öppen på förhand, men med tanke på omständigheterna runt Vegas målvakter så plockas det tidigt då risken finns att det kommer sjunka i odds.

Vancouver är för mig inget superlag och det tror jag att de flesta vet om. Däremot så är man ett NHL-lag och ni som har koll på ligan vet att alla lagen slår alla där ingen seger ses någon större skräll egentligen över en match. Canucks är ett av de sämre lagen i ligan dock, vilket vilket vi ska komma ihåg. Däremot så har man gjort en ganska bra inledning för att vara just Vancouver och de lite yngre spelarna har tagit för sig en hel del faktiskt. Den stora anledningen till detta spel är egentligen huvudsakligen en sak och det är Vegas målvaktsbekymmer. Fleury, Subban och Dansk är skadade sen tidigare och var en stor anledning till att man gick så pass bra som man gjorde i början. Maxime Lagace som haft spaden de senaste matcherna har inte alls hållit måttet, även om han på slutet växte in i det en aning. Senast mot Edmonton släppte han sju puckar förbi sig, innan han klev av matchen med tio minuter kvar, skadad. Dylan Ferguson fick göra en kort visit på planen och hann släppa ett mål på två skott. Vegas har spelat relativt okej och har ett vassare lag på pappret, men målvakterna håller just nu inte måttet. Det är ännu inte bekräftat om Lagace håller för spel eller inte, men oavsett om han eller Ferguson står så är det inga säkra kort.

Talar för spelet

  • Som jag nämnt ovan är den stora anledningen målvaktskrisen i Vegas. Lagace har inte hållit måttet hittills och skulle de ställa honom så ät Markström en klart bättre målvakt ändå. Är han skadad så är det dags för Dylan Ferguson att göra startdebut och han är trots allt rankad som nummer fem och spelar normalt sett i juniorligan borta i Nordamerika.
  • Hemmaplan för Vancouver har inte varit någon större succé, men samtidigt har Vegas varit ett helt annat lag på resande fot än hemma i just Vegas. De har varit ute på en tuff roadtrip och vill förmodligen inte annat än hem snart.

Talar emot spelet

  • Vegas kommer offra sig för liv och död förmodligen för unga Ferguson och det kan vara en positiv injektion.
  • På pappret är man ett bättre lag rakt igenom jämfört med Vancouver.

Jag väljer som sagt att plocka det tidigt och kliver in med en lite tyngre insats med tanke på förutsättningarna. Målvakten är lagets viktigaste del och just nu fungerar det inte för Vegas. Jag testar raka spelet på Vancouver.

Lycka till!

/Heden

  • Spel ner till div 5
  • Bra kampanjer
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback