Reklam

Vancouver Canucks - Los Angeles Kings: 1

Matchcenter
28 november 2018 at 04:00 - Hockey, USA - NHL
Rogers Arena
27 nov 2018 at 15:37 (Uppdaterad 28 nov 2018 at 06:34) 27/11
29
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
Betway Spela nu hos Betway
Vancouver är hemma i kylan igen efter en liten roadtrip ner till de varmare delarna av USa. Motståndet denna gång står Los Angeles för och det är en match jag känner klart mer för hemmalaget. Jag förstår egentligen inte varför Kings är favoriter.

På förhand är det här såklart en jämn match likt många andra i NHL. Vancouver har ändå gått lite över förväntan emot vad jag själv trodde. Man har på pappret ett väldigt talangfullt lag, men jag trodde också att man skulle behöva vänta något år till innan man kunde börja spela så bra ishockey som man faktiskt kan göra. Att Elias Pettersson har varit bra i Växjö visste vi ju om, men att han skulle gå in och leverera på en nivå av världsklass i NHL tror jag inte många trodde på. Formen har varit sådär i Nucks, men vinsten senast mot just Kings tror jag var viktig. Man är rätt roliga att titta på jämfört med Los Angeles som har oerhört svårt att skapa målchanser. Jämnt såklart, men jag tycker det är fel favorit här. Vancouver är riktigt bra i sina bästa stunder.

Talar för spelet

  • Spetskompetensen. Ja, Vancouver är ett ungt lag, men man har fruktansvärt mycket talag i det material man besitter. Kings känns fortfarande som ett lag på nedgång och deras spets har helt klart gått ner i klass med åren.
  • Hemmaplan. Kings är svaga på bortaplan samtidigt som att Vancouver visat upp ett ganska bra spel på hemmaplan. Dessutom slog Vancouver Kings på bortaplan för ett par dagar sen och nu fördel av hemmais.
  • Kings saknar fortfarande deras två bästa målvakter. Ersättare Cal Petersen har gjort det otroligt bra och förmodligen också lite bättre, men ändå inte samma trygghet på något vis.

Talar emot spelet

  • Kings är disciplinerade i grunden. Stänger man ner Vancouver frejdiga offensiv så kommer Kings definitivt ha en fördel på det defensiva planet då Vancouver har sin stora svaghet där.
  • Los Angeles har gått dåligt, men är man så dåliga egentligen? Trots den höga snittåldern så finns det en del kvalité i truppen.

Med tanke på att jag ser Vancouver som ett starkare lag för tillfället så tycker jag också det är helt fel att Kings blivit knappa favoriter. Det borde vara tvärtom. Jag testar Vancouver att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1.95 hos betway.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback