Reklam

Vancouver Canucks - Colorado Avalanche: 1

Matchcenter
3 november 2018 at 03:00 - Hockey, USA - NHL
Rogers Arena
3 nov 2018 at 01:14 (Uppdaterad 3 nov 2018 at 09:20) 03/11
26
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
För de nattugglor som tänker sitta och titta på NHL inatt så tycker jag att vi finner lite värde på Vancouver hemma mot Colorado. I mitt tycke har laget blivit klart bättre till den här säsongen och Elias Pettersson har varit magisk såhär långt.

Vanouver har under en lite längre period gått relativt bra. Väldigt mycket bättre än förväntat i alla fall. Tittar man på Elias Pettersson så var det en spelare jag inte alls trodde speciellt mycket på, men han har varit fullständigt lysande i inledningen och fortsätter han såhär så kommer han bli en av de bästa i hela ligan. Formen är som sagt god och idag möter man ett Colorado som lite verkar ha tappat formen. Man har sin superfemma med Rantanen-Landeskog-MacKinnon, men bakom dem är det ganska tunt. I mitt tycke förstår jag faktiskt inte varför bortalaget blivit så stora favoriter. Vancouver är bra för tillfället och har bra chans. Dessutom gjorde inte Elias mål i förra matchen så vi lär väl ha ett säkert där direkt.

Talar för spelet

  • Formen. Som jag nämnde ovan så känns formen som en klar fördel för Vancouver. Man har två raka segrar samtidigt som Colorado har förlorat tre av sina fyra senaste. Elias har gjort comeback nu och laget lyftes direkt.
  • Målvaktssidan ska vara fördel för Vancouver. Markström har jag hyllat förut och jag fortsätter att tycka att han har utvecklats nåt enormt sista åren och är nu en riktigt duktig målvakt på den här nivån.
  • Colorado är back-to-back. Man spelade en jobbig match emot Calgary igår som med all säkerhet påverkade dem mentalt med tanke på hur matchen utvecklades.

Talar emot spelet

  • Vancouver kanske har lite fler spelare om man ser på bredden, men de har absolut inte en lika bra förstakedja. Colorados trio kan avgöra matcher helt på egen hand och gör det ofta.
  • Vancouver kanske lever lite på det så kallade ”flowet”? Nucks har fortfarande en del att bevisa.

Oddset tycker jag är klar överkant. Med tanke på att Colorado spelade så sent som igår så tycker jag nästan att Vancouver skulle kunna vara favoriter här. Mitt spel blir därför såklart Vancouver att vinna inklusive OT/SO till oddset 2.25 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback