Annons

Valmiera FC - Riga FC: Draw no bet: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
11 september 2022 at 13:00 - Fotboll, Lettland - Virsliga
9 sep 2022 at 15:35 (Uppdaterad 11 sep 2022 at 14:54) 09/09
10
0

Optibet Virsliga

Chans (1-X-2): 33-30-37%
Spelvärde: 107,70%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
Betsafe Till Betsafe

Vi har en riktigt fin match i den lettiska högstaligan (Optibet Virsliga) och jag tycker mig finna lite värde på Riga FC som besöker serieledarna.

Har rekat emot detta Riga FC några gånger tror jag men nu är det dags att jobba in dom istället. Varför?

Jo, laget är formstarkast i hela ligan just nu med 6 vinster och 2 oavgjorda på 8 senaste. Under den här tiden har laget förstärkts med ett gäng utlänningar och klart fått till spelet. Det är ett köpelag och man började säsongen svagt och har fått klättra sakta men säkert upp till toppen.

Nu skiljer det endast 4 poäng (med 9 matcher kvar) till helgens motståndare, Valmeira FC som kommer från en liten ort och som aldrig vunnit ligan tidigare. Efter att laget haft en klar ledning så börjar lagen bakom att närma sig.

Senast förlorade man hemma mot Liepaja och visst börjar nerverna spela in. Noterbart var även att viktiga mittbacken Daniel Balodis fick rött kort och missar matchen mot RFC. Choke på ingång alltså samtidigt som Riga kommer från en bra 1-1-prestation i derbyt mot RFS – laget som spelade 1-1 borta mot Fiorentina i ECL veckan som var.

Det finns en del utlänningar även i Valmeira som sticker ut, men gillar Rigas stjärnor mer i Marcelo Torres, Gabriel Ramos och Douglas Aurelio framåt, sen även svensken Douglas Bergqvist i backlinjen som gör det bra.

Valmiera FC har tre raka segrar mot RFC och 7-0 i målskillnad och det här gör att jag gillar spelet en mer.

Revanschen, jakten och klassen i truppen ska förhoppningsvis göra detta skrällgäng mer nervösa. Vid förlust kommer det skilja 7 poäng mellan lagen och då är nog guldet kört för gästerna då topplagen sällan tappar mot de sämre.

Jag hoppas Riga FC fortsätter den positiva trenden och endast hamnar en poäng bakom Valmiera i ligan när vi blåser av denna toppfajt!

Riga FC DNB är spelet.

  • 100% upp till 500 kr!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback