Reklam

Vallentuna - Sollentuna: 1

3 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
2 okt 2018 at 15:24 (Uppdaterad 3 okt 2018 at 22:10) 02/10
94
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 5-3
Unibet Spela nu hos Unibet
Onsdag och matcher ifrån hockeyettan återigen. Jag blickar mot Stockholmstrakten och Vallentuna där Sollentuna den här aftonen kommer på besök. Vallentuna gör sin första hemmamatch för säsongen och lär också vara ruggigt revanschsugna. Fel favorit!

Vallentuna har inte öppnat säsongen särskilt bra poängmässigt och har bara skrapat ihop tre poäng efter en seger i premiäromgången mot nykomlingarna Trångsund. Jag tycker dock inte att laget förtjänar att vara underdogs i den här matchen mot Sollentuna. På något sätt gillar jag ändå Vallentuna som lag och man har en hel del lirare i truppen. Att man bara tagit tre poäng beror lite på att man kanske bara spelat på bortaplan, och det dessutom mot Hudiksvall, Huddinge och Enköping. Erkänt tuffa bortamatcher. Jag ska vara ärlig och säga att jag lirade på Vallentuna i förra matchen mot Huddinge när dem dessvärre fick stryk med 8-1, men siffrorna ljuger en del och skillnaden spelmässigt var ej så stor. Nu möter man Sollentuna och det ska man vinna tycker jag. Bortalaget är inte lika starka som förra säsongen och jag tycker verkligen inte att man ska bli favoriter här. Oddssättarna går enbart på tabellen här. Bra chans för hemmalaget.

Talar för Vallentuna

  • Första hemmamatchen för säsongen borde betyda lite extra tändvätska. Man har spelat på resande fot under hela inledningen och känslan av att få vara hemma igen bör vara klart skönare än bortaplan.
  • Vallentuna har spelat fyra matcher på bortaplan, två av dem mot topplag och en mot Enköping som är erkänt tuffa att möta borta. Ändå stått upp ganska bra. Motståndet är klart mer lämpligt nu.
  • På något sätt tycker jag ändå i det här sammanhanget att 8-1 förlusten senast är positiv. Man kommer vara extra noga och jag blir förvånad ifall man inte går ut och presterar just den här matchen.

Talar emot spelet

  • Att kanske just Vallentuna släppte in åtta mål senast. Får man ett tidigt i baken så gäller det att hålla huvudet högt så det inte fortsätter att trilla in mål.

Jag tycker det här spelet är riktigt bra. Vallentuna har haft en otacksam start och Sollentuna lite enklare. Tycker oddsen borde vara omvända. Jag testar Vallentuna inklusive övertid/straffar till oddset 1.90 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback