Reklam

Vallentuna - Gripen: 1

5 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
5 okt 2018 at 17:00 (Uppdaterad 5 okt 2018 at 22:47) 05/10
42
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Expekt Spela nu hos Expekt
Ikväll har vi ett par matcher ifrån hockeyettan och jag kommer återigen att backa Vallentuna. Idag tar man emot Gripen på hemmaplan och oddset är återigen med oss. Det blir nog tuffare än senast, men man bör kunna lösa detta också.

Vallentuna har jag backat ett par gånger den här säsongen och senast fick vi också lite skön utdelning på det. Segern satt dock hårt inne, även om man tillslut vann matchen med 5-3 efter ett mål i tom kasse. Jag tycker inte att Vallentuna på något sätt är ett lag som ska kriga på den övre halvan, men nog har dem lite kvalité i truppen och med lite flyt kanske man kan vara med och nosa på en plats i allettan. Man har trots allt gjort bra matcher mot såväl Huddinge som Hudiksvall, men åkt dit med uddamålet. Senast i den första hemmamatchen lossnade det och jag är inne på att man vinner igen. Nyköping är ett bättre lag än Sollentuna tycker jag, men inte så mycket bättre. Vallentuna har blivit underdogs ännu en gång så jag passar väl på att slå till när jag tycker det kanske borde vara omvända odds.

Talar för spelet

  • Det känns som att Vallentuna är lite underskattade i bolagens ögon. Man har ändå ett par riktigt fina spetsar i truppen och gamle Andreas Paulsson vaknade senast rejält med två nya pytsar.
  • Vallentuna har alltid varit hemmastarka på något vis. Förra matchen var deras första för säsongen på hemmais och det syntes direkt att man var bekväma. Motståndet skrämmer inte idag heller och man bör ha vettig chans.

Talar emot spelet

  • Nyköping kanske har ett mer stabilt lag på pappret i grunden och ska kanske också vara före Vallentuna i tabellen när säsongen är slut. Ingen skräll på något vis om de vinner, men jag tycker ändå oddsen borde vara omvända.
  • Gripen är mer disciplinerade bakåt och Vallentuna kör lite mer såkallad ”raggarhockey”. I längden är det självklart att det mer vinnande spelet är att vara kontrollerad bakåt.

Jag tycker oddsen borde vara omvända idag igen. Vallentuna är ett ganska bra lag i sina bästa stunder och är starka hemma. Jag testar Vallentuna inklusive övertid/straffar till oddset 1.95 på Expekt.

Lycka till!

/Heden

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus
Feedback