advert

Valencia - Sporting CP: Över 2,75 Mål

Matchcenter
13 juli 2017 at 20:30 - Fotboll, Träningsmatch, klubb
13 jul 2017 at 10:43 (Uppdaterad 14 jul 2017 at 10:08) 13/07

Chance (over-exact-under): 60-0-40%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss:
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Valencia spelar sin andra träningsmatch på försäsongen och denna gång är det Sporting Lissabon som står för motståndet. Sett till lagens senaste prestation så luktar det öppet spel och många mål i det här mötet.

Valencia vann sin första träningsmatch på försäsongen och de gjorde det i imponerande stil mot FC Lausanne. Efter en något tveksam första halvlek släppte Valencia in lite mer namnkunniga spelare i andra halvlek och rann ifrån med klara 5-0 till slut. Det finns klass i det offensiva hos Valencia och det tycker jag att man visade flera gånger om även fast motståndet kanske inte var det bästa. Kikar vi till det defensiva så kan vi däremot konstatera att Marcelino har en hel del att jobba på med sitt Valencia, detta trots en hållen nolla alltså. Både Garay och Abdennour slarvade otroligt mycket med bollen och gör de samma misstag idag så kommer det att rassla till i baken. Lausanne fick ett gäng väldigt fina chanser efter slarv från Valencia men lyckades inte förvalta dessa.

Kikar vi till motståndet Sporting så har de hunnit med två träningsmatcher på försäsongen så här långt. Oavgjort mot seriekollegan Belenenses (1-1) och nu senast en vinst mot turkiska Fenerbahce (2-1). Jag kikade på ett långt sammandrag från matchen senast och sett till chanserna var det ganska snålt med endast tre mål, det svängde ordentligt med heta lägen åt båda håll. Kikar vi till det offensiva hos portugiserna så ser det väldigt intressant ut. Skyttekungen Bas Dost är kvar i klubben och dessutom har de spetsat det offensiva med intressante Seydou Doumbia, 20 mål i Basel förra säsongen. Det är en offensiv som kommer testa Valencia ordentligt i kväll. Vänder vi på det hela så har Sporting värvat in ett par namnstarka herrar i det defensiva, i form av Fabio Coentrao och Jeremy Mathieu. Knappast något som stärker försvaret allt för mycket dock.

***

Sett till lagens senaste matcher så tror jag att det kan bli en drabbning i publikens smak detta. Båda lagen har visat upp en väldigt fin offensiv samtidigt som det defensiva varit lite darrigt. Vi testar Ö2,75 mål och vi gör det med en medelinsats.

/[email protected]

  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
  • Nya erbjudande varje vecka

Kommentarer

Feedback