Reklam

Valencia - Real Sociedad: Över 5,5 kort

Matchcenter
25 februari 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Pablo González
24 feb 2018 at 23:24 (Uppdaterad 25 feb 2018 at 20:24) 24/02
78
0
Chans: 57%
Spelvärde: 107,73%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Jag har redan en rek ute där jag tror att Valencia tar en stabil seger här, men jag tror även att vi kan få se en hel del kort. Det kommer svänga på Mestalla och vi har en mycket kortglad domare vid visselpipan.

Om vi börjar med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen hittar vi Valencia på 89 varningar, vilket blir en av ligans högsta snitt på strax över 3,5 kort per match. Jag tycker inte att Valencia spelar särskilt fult på något sätt men de är oftast inblandade i matcher där det svänger mycket, och då brukar det uppstå situationer som renderar i ett kort. Bollar vi över till Sociedad så har de varit betydligt lugnare den här säsongen med 49 varningar på kontot, vilket ger oss ett snitt på nästan exakt 2 kort per match. Inte många råskinn i La Real men precis som Valencia är det ett lag som spelar raggarfotboll där det svänger fram och tillbaka. Dessutom kan det finnas en del trötta skallar och kroppar efter lagets EL-match tidigare i veckan, vilket borde gynna kortspelet.

Om vi tittar på domaren i matchen så är det Pablo Gonzalez Fuertes som håller i pipan. En av de absolut kortgladaste herrarna i ligan då han snittar strax över 6 kort per match den här säsongen. Han är även den som delat ut flest röda kort så här långt, 5 stycken på 12 matcher. Han kastade ut 7 kort i senaste matchen mellan Getafe - Celta Vigo och har nu fyra raka matcher med över 5,5 kort. Det svängde väldigt mycket i den matchen och jag förväntar mig en liknande matchbild den här gången.

Vi testar över 5,5 kort i matchen hos Unibet där ett gult kort räknas som 1 och ett rött kort räknas som 2. Maximalt antal kort per spelare är 3.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback