Reklam

Valencia - Real Betis: Över 5,5 kort

Matchcenter
4 mars 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Alejandro Hernández
4 mar 2018 at 20:02 (Uppdaterad 4 mar 2018 at 22:40) 04/03
26
0
Chans: 57%
Spelvärde: 105,45%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Högt tempo att vänta på Mestalla i afton och då finns det även anledning till att tro på många varningar i matchen. Det brukar bli tuffa tag när dessa två lag drabbar samman och vi hoppas på samma visa nu

Valencia är ett av de lag som dragit på sig flest varningar i La Liga den här säsongen då de snittar nästan exakt 3,5 kort per match. Jag tycker inte att de spelar särskilt fult men det blir oftast väldigt högt tempo på Mestalla och då brukar det även bli många situationer där kortet åker upp. Betis spelar inte heller särskilt fult men precis som hos Valencia så brukar de vara inblandade i matcher som svänger en hel del. 67 varningar på bortalaget ger oss ett snitt på nästan exakt 2,5 kort per match.

Kikar vi på tidigare möten mellan dessa lag så ser vi att det blivit en hel del varningar. På de fem senaste matcherna har vi klivit över 5,5 kort vid fyra tillfällen och vi ser även att det blivit en del röda kort på dessa matcher. Nu stannade vi på 5 varningar vid det tidigare mötet denna säsong men samtidigt så gled Valencia ifrån målmässigt i den matchen så att det blev lite avslaget. Jag tror att Betis håller betydligt jämnare steg denna gång och då borde vi få hetta in på målsnöret.

Domare i dagens match är Alejandro Jose Hernandez Hernandez och han snittar nästan exakt 5 kort på sina 13 matcher. Han är även den domare som delat ut flest röda kort så här långt, fem stycken till antalet. Han har varit på Mestalla en gång tidigare denna säsong och då fick vi se sju gula kort i mötet Valencia - Athletic Bilbao. Inte alls omöjligt att vi får se något liknande här.

Vi testar över 5,5 kort hos Unibet till ett odds på 1,85. Ett gult kort räknas som 1 och ett rött kort räknas som 2. Maximalt antal kort per spelare är 3.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback