Reklam

Valencia - Leganés: Över 2,5 Mål

Matchcenter
20 oktober 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Ignacio Iglesias
20 okt 2018 at 15:31 (Uppdaterad 20 okt 2018 at 18:08) 20/10
9
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 123,20%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Det ska spelas fotboll på härliga Mestalla under lördagen där Valencia gästas av Leganes. Valencia på hemmaplan brukar innebära offensiv fotboll och jag tycker att oddset för minst tre mål i matchen är på tok för högt.

Valencia har väl inte riktigt fått den start de ville ha på säsongen. En 13:e plats tillsammans med nio inspelade poäng så här långt är helt enkelt för dåligt. Förvisso bara en förlust på kontot så här långt men de måste sluta spela oavgjorda matcher och kliva på för seger nu. Kliva på framåt lär de definitivt göra i dagens match, ett lag som Leganes lär de inte ha någon större respekt för på hemmaplan inför de egna fansen. I tidigare matcher på Mestalla denna säsong har motståndet varit knallhårt och då har de ändå haft rätt mycket tanke på det defensiva arbetet. Här tror jag på gasen i botten och det innebär givetvis att de även blottar sig bakåt. Det har sett bättre ut sedan Garay kom tillbaka från sin skada men Valencia har fortfarande en del att jobba på där. Guedes kommer inte till spel idag men det är ändå en stark elva som Marcelino kan presentera.

Leganes har inte imponerat allt för mycket så här långt in på säsongen då laget placerar sig trea från slutet med sju inspelade poäng. Lite bättring mot slutet, med vinster mot Barcelona (2-1) och Rayo Vallecano (1-0), men spelet har inte sett allt för lovande ut. Gästerna lär backa hem och fokusera på försvarsspelet i första hand mot Valencia men med ett blytungt avbräck i form av mittback Bustinza så tror jag inte att de orkar stå emot. Ersättaren Omeruo gjorde det bra när han kom in mot Rayo senast men det här blir en helt annan typ av match. Han har inte fått många minuter denna säsong och kan vara lite ringrostig i spelet. Kikar vi offensivt så är ju inte Leganes ett lag som öser in mål men det finns ett par kvicka spelare som kan ställa till det för Valencia i kontringsspelet. En av dessa är Oscar som fick sina första 90 minuter i förra omgången och såg riktigt bra ut.

Inte många målglada matcher på Mestalla den här säsongen men samtidigt har det varit tufft motstånd för Valencia som inte kunnat kasta loss ordentligt. Det tror jag man gör i dagens match och då kan vi nog få se minst tre mål här. Bethard erbjuder höga 2,24 och det spelas direkt.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback