Reklam

Valencia - Las Palmas: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
9 januari 2018 at 21:30 - Fotboll, Spanien - Copa del Rey
Estadio Mestalla
9 jan 2018 at 11:23 (Uppdaterad 9 jan 2018 at 23:18) 09/01
57
0

Chance (1-X-2) including handicap: 54-0-46%
Spelvärde: 104,22%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 5/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Två returmöten av Copa del Rey under tisdagen och det innebär match på Mestalla där Valencia och Las Palmas gör upp om avancemang. Hemmalaget kommer med en stark matchtrupp och borde glida iväg till en stabil seger här.

Valencia har haft en väldigt fin säsong så här långt då laget placerar sig på en tredjeplats i La Liga med ett stadigt grepp om en CL-plats. De har hela åtta poäng till godo på femman Sevilla och det innebär att man har råd att spilla lite krut i cupspelet. Nu lär det bli en del rotation från Marcelino men med tanke på vilken bredd det finns i truppen så är jag inte speciellt orolig. Laget lär även ha bra med självförtroende i kroppen efter helgens ligavinst mot Girona (2-1). De hamnade i ett tidigt underläge men lyckades vända på steken och vann mycket rättvist till slut. Med lite bättre skärpa i avsluten idag så tror jag att de löser en seger med minst två bollar.

Las Palmas har gått bedrövligt den här säsongen då laget placerar sig som jumbo i La Liga med endast elva poäng på kontot. De gjorde ett skifte på tränarposten inför senaste ligamatchen men effekten uteblev då laget förlorade på hemmaplan mot Eibar (1-2). Ölaget hade ledningen fram till dryga kvarten kvar att spela men sett till matchbilden så var de inte värda några poäng i det mötet. Paco Jemez säger givetvis att de vill avancera i cupen men han deklarerar även att det kommer bli stora rotationer idag, och då är inte Las Palmas ett slagkraftigt lag. Fokus ligger på helgens ligamatch mot Girona då det är hela fem pinnar upp till säker mark i tabellen.

Talar för spelet:

  • Det kommer bli rotation i startelvorna idag och där är Valencia utan tvekan det starkare laget.
  • Sett till tabelläget i La Liga så har Valencia råd att spilla lite krut i cupen. Det har inte Las Palmas.
  • Valencia är seriens näst starkaste hemmalag samtidigt som Las Palmas är seriens näst sämsta bortalag.
  • Las Palmas har sju bortaförluster i ligaspelet och vid fem av dessa har de förlorat med minst två mål.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback