Reklam

Valencia - Juventus: Över 2,5 Mål

Matchcenter
19 september 2018 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Estadio Mestalla    Felix Brych
19 sep 2018 at 16:14 (Uppdaterad 19 sep 2018 at 22:57) 19/09
43
0
Chans (över-under): 52-48%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-2
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Champions League rullar vidare under onsdagskvällen och vi har ett mycket fint möte framför oss på Mestalla där Valencia tar emot Juventus. Det offensiva brukar stå i fokus på Mestalla och därför tror jag på en underhållande match med ett gäng mål.

Valencia har inte haft någon lyckosam start på säsongen med endast tre inspelade poäng på de fyra inledande omgångarna i La Liga. Nu laddar de dock om för Champions League och det är en tuff grupp som spanjorerna hamnat i med bland annat Juventus och Manchester United. Det kommer krävas seger mot något av dessa lag för att kliva vidare och det är på hemmaplan som de har bäst chans att lösa detta. Därför förväntar jag mig ett offensivt upplägg från Marcelino idag och även fast de inte fått snurr på den biten hittills så finns det en hel del krut framåt som kan ställa till det för Juventus. Defensiven ställer jag mig mer tveksam till och det är inte alls positivt att hemmalaget får klara sig utan både Garay och Kondogbia idag. Ersättare på mittbacken blir troligtvis Diakhaby och han har inte alls sett särskilt bra ut så här långt.

Juventus har fått en fin start på ligasäsongen hemma i Italien då laget plockat fyra segrar på lika många omgångar. Vi är vana vid att se ett mycket stark defensiv från de italienska mästarna men den har inte fungerat särskilt bra inledningsvis på säsongen. De höll förvisso nollan mot Lazio (2-0) men insläppt mål mot både Chievo (3-2), Parma (2-1) och Sassuolo (2-1) imponerar inte. Nu lär Chiellini kliva in på mittbacken efter att ha vilat mot Sassuolo men trots detta så tror jag att Juventus får det tufft att hålla någon nolla intakt. Framåt ser det desto bättre ut och nu har äntligen Ronaldo fått fart på målskyttet med två strutar senast. Gästerna lär få ytor att operera på och där kan de straffa Valencia ordentligt.

Vi brukar få se ett offensivt Valencia hemma på Mestalla och därför tror jag på ett underhållande möte med chanser åt båda håll. Betfair erbjuder 2,10 för över 2,5 mål - en medelinsats åker in!

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback