Reklam

Valencia - Getafe: Över 5,5 kort

Matchcenter
18 april 2018 at 19:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Ricardo De Burgos
18 apr 2018 at 18:49 (Uppdaterad 18 apr 2018 at 21:19) 18/04
15
0
Chans: 50%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Tre nya matcher från La Liga under onsdagen och på Mestalla får vi se ett Valencia som välkomnar Getafe. Två av ligans kortgladaste lag och det skulle förvåna mig om vi inte kliver över den relativt låga linan som är satt.

Om vi tittar till lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Valencia på 106 varningar hittills, vilket ger oss ett snitt på strax under 3,5 kort per match. Jämnt fördelat med varningarna i laget där det finns heta spelare över hela planen. Extra intressant att Zaza finns med i startelvan idag då han brukar kunna spela på gränsen. Det lär uppstå en hel del situationer mot gästernas backlinje. Bollar vi över till Getafe så är det ligans kortgladaste lag med hela 114 varningar under säsongen, vilket blir ett snitt på strax över 3,5 kort per match. Hela backlinjen spelar otroligt ovårdat men precis som hos Valencia så finns det heta spelare över hela planen.

Domare i den här matchen är Ricardo De Burgos Bengoetxea och det är förmodligen den största anledningen till att vi har en relativt låg lina här. Han har dömt 16 matcher den här säsongen och har varit ganska sparsam med korten, då hans snitt ligger på 4,7 kort per match. En domare som gärna drar iväg ett par muntliga varningar innan korten åker upp men här tror jag att han kommer få lov att markera tidigt för att det inte ska bli allt för fult spel. Getafe är ett riktigt grislag och deras matcher har klivit över 5,5 kort i åtta av de tio senaste.

Två av ligans kortgladaste lag och därför tycker jag att linan på 5,5 känns väldigt bra. Vi spelar en högre insats på över 5,5 kort hos Unibet där ett gult kort räknas som 1 och ett rött kort räknas som 2. Maximalt antal kort per spelare är 3.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback